TUI fly DE

De Duitse luchtvaartmaatschappij TUI fly beoogt een persoonlijke benadering te hebben en hoge kwaliteit te bieden voor redelijke prijzen met betrekking tot hun vluchten naar onder andere Middellandse Zeebestemmingen, de Canarische eilanden, Madeira en Egypte.

Bagage bij TUI fly DE

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij TUI fly DE gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 15 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 80 x 65 x 45 cm
  • Maximumgewicht handbagage: 6 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over TUI fly DE

2007 was het jaar waarin de Duitse luchtvaartmaatschappij TUI fly ontstond uit de samenvoeging van Hapag-Lloyd Express en Hapagfly. Deze organisatie met hoofdvestiging in Hannover is 100% een dochteronderneming van de TUI groep. Zij voert vluchten uit voor TUI zelf en voor andere reisorganisaties. 'U vliegt niet met een machine. U vliegt met ons. Welkom aan boord' zo schrijft de maatschappij. En waar vliegt u dan zoal naartoe? Naar de bekende vakantie-oorden rond de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, Kaapverdië, Madeira en Egypte. U belandt daarbij in één van de 40 Boeings 737. In 2014 reisden bijna 8 miljoen passagiers met TUI fly. In Nederland gebruikt TUI fly de luchthavens van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De organisatie zegt hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen te bieden en te staan voor betrouwbaarheid, stiptheid en veiligheid. Zij geven aan dat de TUI-glimlach niet slechts een logo is, maar een kwaliteitsbelofte aan de klant. Dat houdt onder meer in dat reizigers worden geïnformeerd als het vluchtschema wijzigt of een staking plaatsvindt en als er vertraging optreedt. Bovendien doet TUI fly zijn uiterste best uw bagage zo snel mogelijk op de transportband te hebben, zodat u snel de luchthaven kunt verlaten, terwijl ook de check-in zo soepel en snel mogelijk verloopt.

Logo van TUI fly DE