Bangkok Airways

De Thaise luchtvaartmaatschappij Bangkok Airways wil graag marktleider zijn in Azië, zonder concessies te doen aan de veiligheid, bovendien nemen zij een standpunt in tegen de handel in wilde dieren.

Bagage bij Bangkok Airways

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Bangkok Airways gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 5 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 50 x 36 x 23 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Bangkok Airways

Zoals de naam doet vermoeden is het Thaise Bangkok Airways gevestigd in Bangkok. Hun visie is qua vliegmaatschappij de marktleider in Azië te zijn. Eén van de belangrijke uitgangspunten daarbij is dat de operationele veiligheid, zowel in de lucht als op de grond altijd de hoogste prioriteit heeft. Zij vliegen met 4 type toestellen: Airbus 320, Airbus 319, ATR 75-200 en ATR72-600. Deze zien er van buiten allemaal anders uit, met liveries van diverse exotische bestemmingen. U kunt bij Bangkok Airways kiezen uit 20 reisdoelen in acht landen: binnen Thailand zelf en verder in onder andere China, Japan, de Malediven, Maleisië, Myanmar en Singapore. Bangkok Airways heeft de United for Wildlife Transport Industry Declaration ondertekend. Deze verklaring heeft als doel het bewustzijn te vergroten te stoppen met de handel in wilde dieren.

Logo van Bangkok Airways