Vakantie Canarische Eilanden

Op vakantie naar Canarische Eilanden? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Canarische Eilanden voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Canarische Eilanden met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Canarische Eilanden. Boek vliegvakanties naar Canarische Eilanden van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Canarische Eilanden aanbiedingen

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden vormen een populaire vakantiebestemming, zowel voor zonzoekers als voor natuurliefhebbers.

Canarische Eilanden volgens bezoekers

De Canarische Eilanden bestaat uit de eilanden Gran Canaria, Fuerteventura, Tenerife, Lanzarote, La Gomera, La Palma, El Hierro en nog enkele kleine eilandjes. De eilanden vormen een populaire zonbestemming, omdat het vrijwel het gehele jaar mooi weer is. Bijna zonder uitzondering wordt het mooie weer van Gran Canaria door toeristen als pluspunt genoemd. Verder heeft het eiland een ‘afwisselend landschap’, goed nachtleven en ‘is er van alles te doen’. Fuerteventura heeft ‘fantastische stranden’ en mensen vinden het prettig dat het eiland (nog) vrij ‘rustig’ is. Ook Tenerife kent ‘mooie stranden’ en daarnaast ‘prachtige, afwisselende natuur’, maar ook ‘zeer veel toeristen’. Het vulkanische eiland Lanzarote heeft ‘mooie stranden’, ‘indrukwekkend maanlandschap’, ‘vriendelijke bewoners’ en ook het eten wordt zeer gewaardeerd. In de zomermaanden is het voor sommigen ‘te druk en te toeristisch’ en ook klaagt men over de ‘constante wind’. De grote aantrekkingskracht van La Gomera is de ‘prachtige natuur’. Ook vindt men het prettig dat het een ‘rustig’ en nog ‘relatief onbedorven’ eiland is. Dit is meteen het grootste nadeel van La Gomera; het heeft weinig anders te bieden dan natuurlijke schoonheid. La Palma is het groenste eiland van de Canarische Eilanden en biedt ‘prachtige natuur’, ‘rust en stilte’. Op La Palma valt ook de meeste regen, dus u kunt enkele regenachtige dagen treffen tijdens uw vakantie. El Hierro is het minst toeristische van de Canarische Eilanden en wordt met name bezocht door natuurliefhebbers die het ruige landschap van het eiland willen verkennen. U zult op het eiland geen mooie zandstranden vinden.

Mogelijkheden in Canarische Eilanden

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Canarische Eilanden

Maandag

  • Max: 23
  • Min: 19
  • Neerslag: 0.2mm

Dinsdag

  • Max: 24
  • Min: 19
  • Neerslag: 0.1mm

Woensdag

  • Max: 26
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Canarische Eilanden weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Canarische Eilanden

Ligging van Canarische Eilanden

Vliegtijd:
circa 4.5 uur