Precision Air

Voor mensen die binnen Tanzania willen reizen of vandaar naar Nairobi, kunnen dat doen met Precision Air, de eerste luchtvaartmaatschappij die in Tanzania aan de IATA veiligheidsnormen voldeed.

Bagage bij Precision Air

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Precision Air gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 23 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 7 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 38 x 20 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Precision Air

In 1991 gestart als de privé-onderneming Precision Air Services heet deze Tanzaniaanse vliegmaatschappij sinds 1997 Precision Air. Kenya Airways heeft vanaf 2003 49% van de aandelen in handen en sinds 2011 is het een staatsbedrijf. Het was in 2006 de eerste Tanzaniaanse luchtvaartmaatschappij die slaagde voor de IATA Operational Safety Audit. In 2013 had Precision Air met ruim 48% het grootste marktaandeel van al het luchtverkeer in Tanzania. De thuisbasis is Julius Nyerere International Airport in Dar es Salaam. Met Precision Air kunt u 10 binnenlandse bestemmingen bereiken en Nairobi, de hoofdstad van Kenia. De toestellen zijn van de types: ATR 72-500, ATR 42-500 en ATR 42-600. Precision Air heeft als missie: het bieden van superieure luchtvaartmaatschappij service, die gericht op de klant, betrouwbaar, veilig en concurrerend is.

Logo van Precision Air