Bulgaria Air

Bulgaria Air is opgericht aan het begin van de 21e eeuw en het eert tradities, streeft naar kwaliteitsservice en de nationale gastvrijheid aan boord op weg naar de vele bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

Bagage bij Bulgaria Air

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Bulgaria Air gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 23 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 10 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 23 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Bulgaria Air

Bulgaria Air werd opgericht in 2002 en heette toen Balkan Air Tour Airlines. Toen het in 2003 failliet ging werd het de nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije onder de huidige naam. Het bedrijf heeft Sofia als thuisbasis en vervoert daarvandaan evenals van Varna en Bourgas passagiers naar 28 belangrijke bestemmingen binnen Europa en het Midden-Oosten. Daarnaast verzorgt het business en charter vluchten naar meer dan 100 andere bestemmingen. Samen met zijn partners kan het u brengen naar meer dan 400 steden in Europa, Azië, Afrika en Noord Amerika. De vloot bestaat uit 13 toestellen van verschillende types, waaronder 5 van het type Airbus en 2 Boeings. Bulgaria Air heeft als hoofddoel om haar klanten aan boord luchttranssport service van de hoogste kwaliteit te bieden in combinatie met de Bulgaarse gastvrijheid. Het bedrijf staat bekend vanwege zijn tradities.

Logo van Bulgaria Air