European Air Charter

Voor fans van de McDonnell Douglas MD-80 serie biedt European Air Charter (Bulgarian Air Charter) volop mogelijkheden, terwijl u dan tevens kwaliteit en traditionele Bulgaarse gastvrijheid geniet.

Bagage bij European Air Charter

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij European Air Charter gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 6 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over European Air Charter

De nationale charter luchtvaartmaatschappij European Air Charter (Bulgarian Air Charter) ontstond in 2000 en heeft Sofia als thuisbasis. Het belangrijkste doel van de organisatie is om aan boord luchttransport te bieden van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met de traditionele Bulgaarse gastvrijheid. En het zegt beroemd te zijn vanwege zijn tradities. Vanuit verschillende plaatsen in Bulgarije onderhoudt de maatschappij verbindingen met 28 belangrijke bestemmingen in Europa en het Midden-Oosten. Daarnaast verzorgt het charters naar ruim 100 andere luchthavens. Tezamen met zijn partners biedt het vluchten aan naar meer dan 400 steden in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika. De vloot bestaat uit 14 toestellen 13 x McDonnell Douglas en 1 Airbus A320-200. Hiermee is deze maatschappij sinds september 2015 in Europa de grootste operator van de McDonnell Douglas MD-80 serie.

Logo van European Air Charter