Air Malta

Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van het land die met aantrekkelijke tarieven een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding werkt en zijn diepgaande kennis van Malta met de reiziger deelt.

Bagage bij Air Malta

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Air Malta gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 10 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 25 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Air Malta

Het uit 1973 stammende Air Malta is de nationale luchtvaartmaatschappij van het land en heeft als thuisbasis Malta International Airport. De toestellen vliegen naar circa 50 bestemmingen in Europa en het Middellandse Zeegebied. Air Malta stelt zich ten doel te worden erkend als één van de toonaangevende vliegmaatschappijen van de wereld. Zij hebben onder meer de verrassende wens hun diepgaande kennis van Malta voor de reiziger beschikbaar te stellen. Zij zeggen zich te onderscheiden van andere maatschappijen die de Maltese eilanden als bestemming hebben, door hun passagiers in contact te brengen met de cultuurschatten en de bewoners. Hierdoor zult u meer uit uw verblijf op de Maltese eilanden kunnen halen. Kernpunt voor hen zijn het aanbieden van aantrekkelijke tarieven en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Air Malta hanteert vier klassen: Economy (Saver en Flexi) en Club Malta (Saver en Flexi). Voor welke klasse u ook kiest, u kunt minimaal 20 kg ruimbagage gratis meenemen. De vloot bestaat uit een aantal toestellen van de types Airbus A319-100 en A320-200. U kunt online inchecken, (afhankelijk van uw klasse tegen betaling) een zitplaats uitzoeken en aan boord kunt u gebruikmaken van een uitgebreide bar en genieten van allerlei hapjes.

Logo van Air Malta