Binter Canarias

Binter Canarias is een privé Spaanse luchtvaartmaatschappij, die verbindingen onderhoudt tussen de Canarische eilanden onderling en van daar naar landen in de buurt.

Bagage bij Binter Canarias

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Binter Canarias gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 8 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 45 x 35 x 25 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Binter Canarias

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Binter Canarias stamt uit 1988 en heeft Telde, Gran Canaria als thuisbasis. Het aanbod bestaat vooral uit vluchten tussen de diverse Canarische eilanden onderling en van de eilanden naar bestemmingen in de omgeving (Marokko, Portugal en de Westelijke Sahara). Het is een privé onderneming in bezit van Hesperia Inversiones Aereas, maar het Spaanse staatshoudsterbedrijf van Iberia, SEPI, behoudt een gouden aandeel. De maatschappij won verschillende keren prijzen voor beste (Europese regionale) luchtvaartmaatschappij. De vloot bestaat uit 19 toestellen, waarvan 17 van een van de types ATR 72- en twee Bombardiers. 11 ATR 72-600 vliegtuigen zijn in bestelling.

Logo van Binter Canarias