Hotelketens

Op veel vakantiebestemmingen kunt u rekenen op de aanwezigheid van (inter)nationale hotelketens en -formules. Royal heeft deze ketens voor u op een rij gezet en beschreven.

RIU

Het als een klein, Spaans familiebedrijf gestarte RIU is uitgegroeid tot een keten van hotels en resorts in 19 landen en streeft samen met TUI naar tevreden gasten.

Lees meer over RIU

Barceló

Barcélo is een Spaanse keten die ruim 85 jaar bestaat met een grote diversiteit aan hotels en resorts in Europa, Noord- en Latijns-Amerika, Egypte en Marokko.

Lees meer over Barceló

H10

De Spaanse hotelketen H10 heeft vooral een groot aanbod op de Canarische eilanden, maar bezit ook elders accommodaties, waaronder enige luxe resorts in het Caribisch gebied.

Lees meer over H10

Hesperia

Hesperia dat onderdeel is van NH Hoteles en beschikt over stadshotels en resorts, wil onder andere met de modernste technieken en lekkere maaltijden uw vakantie doen slagen.

Lees meer over Hesperia

Iberostar

Iberostar is een keten met mooi gelegen, luxueuze strandhotels en -resorts in de meest populaire badplaatsen van Europa, Afrika en Amerika, die geschikt zijn voor het hele gezin.

Lees meer over Iberostar

Sol Meliá

Sol Meliá is de grootste aanbieder van vakantieresorts en voert diverse merken, waaronder het gunstig geprijsde Sol Resort Hotels dat voor vele doeleinden geschikt is.

Lees meer over Sol Meliá

BlueBay

De Spaanse organisatie BlueBay bezit onder andere de keten BlueBay Hotels & Resorts die een nieuwe invulling geeft aan de all-inclusive formule.

Lees meer over BlueBay

Sheraton

Sheraton Hotels & Resorts is de grootste hotelketen ter wereld en beschikt over ruim 400 comfortabele hotels en resorts, die onder meer zijn gericht op gezinnen en op samen delen.

Lees meer over Sheraton

Bahia

De all-inclusive, kleinschalige accommodaties van Bahia Principe Hotels & Resorts liggen aan de stranden van het Caribisch gebied en Spanje en hebben een ruim aanbod aan faciliteiten.

Lees meer over Bahia

Princess

Princess Hotels & Resorts heeft grote accommodaties met enorm zwembadgebieden op toeristische plekken, vooral op de Canarische eilanden en in de Dominicaanse Republiek.

Lees meer over Princess

Be Live

Be Live Hotels laat mensen merken waar ze zijn en biedt onder andere in de Dominicaanse Republiek en Spanje voordelige stadshotels en luxere accommodaties aan het strand aan.

Lees meer over Be Live

Robinson

Robinson maakt deel uit van TUI en biedt in de Alpen en aan zee volledig verzorgde en professioneel geleide clubvakanties aan voor diverse doelgroepen.

Lees meer over Robinson

Club Magic Life

Club Magic Life valt onder de reisorganisatie TUI en beheert clubhotels in Turkije, Griekenland, Tunesië, Spanje en Egypte met alle een goed geprijsd, enorm ruim, all-inclusive aanbod.

Lees meer over Club Magic Life

IFA Lopesan

IFA Lopesan is een hotelketen met grote, mooie, correct geprijsde complexen met veel faciliteiten op Gran Canaria, in de Dominicaanse Republiek, Duitsland en Oostenrijk.

Lees meer over IFA Lopesan

Sentido

De hotels van de internationale keten Sentido zijn te vinden in 10 landen en bieden kwaliteiten voor tal van doelgroepen, waaronder golfers, mogelijkheden om te ontspannen.

Lees meer over Sentido

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Hilton

Hilton Hotels & Resorts telt ruim 570 accommodaties, waaronder meer dan 80 resorts wereldwijd en richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere eigentijdse markt.

Lees meer over Hilton

Ibis

Ibis is een gunstig geprijsde hotelketen die 24 uur per dag service biedt en over veel stadsaccommodaties wereldwijd beschikt, waarvan een groot deel in Frankrijk.

Lees meer over Ibis

Le Méridien

De wereldwijde hotelgroep Le Méridien beschikt over ruim 100 luxe en upscale hotels en resorts in 50 landen en stimuleert u tot een nieuwe manier van kijken en ervaren.

Lees meer over Le Méridien

Mövenpick

Het van oorsprong Zwitserse Mövenpick Hotels & Resorts beschikt over een gevarieerd aanbod van vooral vijfsterren-accommodaties in Europa, Afrika, Azië en het Midden Oosten.

Lees meer over Mövenpick

Sofitel

De luxueuze hotelketen Sofitel valt onder het Franse Accor en combineert wereldwijd de Franse elegantie met locale invloeden op het gebied van ontwerp, maaltijden en cultuur.

Lees meer over Sofitel

Westin

De meer dan 190, meest rookvrije, upscale hotels en resorts van Westin willen een haven van welbevinden en verjonging zijn en hebben daarvoor een doordacht programma.

Lees meer over Westin

Ramada

Tot de hotelketen Ramada, die zijn best doet opdat u zich verfrist en opgeknapt voelt, behoren ruim 900 hotels wereldwijd die zijn onder te verdelen in drie kwaliteitscategorieën.

Lees meer over Ramada

Occidental

Occidental Hotels & Resorts is een kleine keten met luxueuze all-inclusive accommodaties op Aruba, in Costa Rica, de Dominicaanse Republiek, Colombia, Mexico en Spanje.

Lees meer over Occidental

Iberotel

Iberotel Hotels & Resorts behoort tot de grote organisatie TUI en heeft diverse comfortabele vier- en vijfsterren-accommodaties in landen als Egypte, Turkije, Italië en Duitsland.

Lees meer over Iberotel

Ritz-Carlton

Ritz-Carlton is een ruim 100 jaar oude hotelketen van Marriott International met heel wat onderscheidingen en 90 luxueuze vijfsterrenhotels en -resorts in 29 landen wereldwijd.

Lees meer over Ritz-Carlton

One&Only

One&Only heeft meerdere luxueuze resorts die de lokale sfeer uitademen en aan zee of oceaan liggen, veelal op schitterende locaties op tropische eilanden.

Lees meer over One&Only

Maritim

Maritim is een Duits familiebedrijf dat onder andere op het gebied van evenementenorganisatie grote naam heeft verworven en hotels bezit in acht landen.

Lees meer over Maritim

Paloma

Paloma Hotels runt in Turkije acht accommodaties, waaronder één resort, die vaak onderscheiden worden en geschikt zijn voor onder andere gezinnen met kinderen.

Lees meer over Paloma

Viva

Viva Hotels & Resorts runt 19 drie- tot viersterrenplus-strandaccommodaties op Mallorca en Menorca waarvan enkele specifiek voor volwassenen.

Lees meer over Viva

Sunrise Egypt

Sunrise Hotels Resorts & Cruises Egypt is een relatief jonge, maar al toonaangevende keten met zeven vier- en vijfsterren resorts aan het strand en verschillende cruiseschepen.

Lees meer over Sunrise Egypt