Azores Airlines

Azores Airlines, voorheen SATA Internacional, is een Portugese vliegmaatschappij gestationeerd op de Azoren met vluchten vanaf onder meer Amsterdam en Frankfurt.

Bagage bij Azores Airlines

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Azores Airlines gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 23 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 8 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Azores Airlines

Azores Airlines stond voorheen bekend als SATA Internacional en is een Portugese luchtvaartmaatschappij die Ponta Delgada als hoofdkwartier heeft. Naast chartervluchten staan ook lijnvluchten op het programma naar Madeira, het vasteland van Portugal en andere bestemmingen in Europa, waaronder Amsterdam, Frankfurt, en Noord-Amerika. Vanaf 1 juni 2017 is ook een vlucht naar De Kaapverdische Eilanden. De binnenlandse vluchten worden uitgevoerd door de moedermaatschappij SARA Air Açores. De oprichting was in 1990 en na diverse naamswijzigingen en rebranding, voert Azores Airlines sinds 2016 zijn huidige naam en het kleurschema groen. Voor interim-lease voor 2017-2019 zijn twee Airbussen A321neo besteld. Naar verwachting zullen in 2019 4 Airbussen A321LR deze en de rest van de vloot vervangen.

Logo van Azores Airlines