Touroperators

Reizen boeken via één van de 50 Duitse reisorganisaties kan veel voordeel opleveren. Op deze pagina treft u het volledige overzicht van Duitse touroperators die op Royal.nl worden aangeboden.

1-2-Fly

1-2-Fly is een dochter van de TUI-groep die zich met relatief goedkope vakanties vooral richt op jongeren en gezinnen die een pakketreis zoeken in Europa, of elders in de wereld.

Lees meer over 1-2-Fly

FTI Touristik

FTI Touristik is qua grootte de nummer vier van de Duitse reisorganisaties en staat bekend om de voordelige pakketreizen die het naar 80 landen wereldwijd aanbiedt.

Lees meer over FTI Touristik

5vorFlug

De online reisaanbieder 5vorFlug doet zijn naam eer aan, want u kunt via hen een groot aantal reizen wereldwijd boeken, zelfs voor de dag erop.

Lees meer over 5vorFlug

Aldiana

De tien clubs van Aldiana, waar veel te doen is en het motto vakantie met vrienden geldt, zijn verspreid over zes Europese landen en bevinden zich in de bergen of aan het strand.

Lees meer over Aldiana

Alltours

Alltours is de grootste onafhankelijke Duitse reisorganisator, die zich met name richt op strandvakanties in 4- en 5-sterren accommodaties wereldwijd, waarbij sportievelingen en gezinnen niet tekort hoeven te komen en uw beurs evenmin.

Lees meer over Alltours

Attika Reisen

Als u naar Griekenland of Cyprus op vakantie wilt, dan biedt Attika Reisen u tal van mogelijkheden waaronder pakketreizen, maar ook de mogelijkheid alles naar eigen wens in te vullen.

Lees meer over Attika Reisen

Bentour Swiss

Bentour Swiss distantieert zich van het massatoerisme en organiseert met name reizen naar Turkije, waarbij u keuze heeft uit tal van interessegebieden, maar ook een trip naar de Canarische eilanden of Noord-Cyprus behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer over Bentour Swiss

BigXtra Touristik

Het gedegen en servicerijke BigXtra met bestemmingen wereldwijd behoort tot de grootste reisorganisaties in Duitsland, en heeft als specialismen onder meer strandvakanties voor het hele gezin, seniorenvakanties en groepsreizen.

Lees meer over BigXtra Touristik

ByeBye

ByeBye is een dochter van Alltours die met een wereldwijd miljoenenaanbod aan pakket- en bouwsteenreizen naar bijvoorbeeld stranden en grote steden, een duidelijke positie inneemt op de toeristenmarkt.

Lees meer over ByeBye

DERTOUR

Eén van de grootste reisorganisaties van Duitsland en Oostenrijk is DERTOUR dat marktleider is op het gebied van individueel reizen aan de hand van bouwstenen, en daarvoor een reusachtig, gevarieerd aanbod heeft.

Lees meer over DERTOUR

Express Travel International

Zonaanbidders kunnen terecht bij het ruime aanbod van Express Travel International, dat zich heeft gespecialiseerd in pakketreizen naar Egypte en andere zonbestemmingen niet al te ver weg, waarbij ze de wens van de klant en zeker ook van gezinnen hoog achten.

Lees meer over Express Travel International

Ferien Touristik

Wilt u zelf uw eigen pakketreis samenstellen en daarmee profiteren van gunstige prijzen, dan is Ferien Touristik met bestemmingen in onder andere Europa, Egypte, Thailand, Mexico, Florida en de Dominicaanse Republiek wellicht iets voor u.

Lees meer over Ferien Touristik

Fox-Tours Reisen

Pakketreizen in de vorm van traditionele strandvakanties maar ook bijzondere vakanties en innovatieve groepsreizen lekker ver weg, maken deel uit van het brede aanbod van de klantgerichte reisorganisatie Fox-Tours.

Lees meer over Fox-Tours Reisen

I.D. Riva Tours

I.D. Riva Tours biedt reizen aan naar Kroatië voor onder meer badgasten, natuurliefhebbers en gezinnen, en beschikt over een servicenetwerk ter plekke.

Lees meer over I.D. Riva Tours

ITS Reisen

Zeker voor een gezin of alleenstaande ouder is het wereldwijde, ruime aanbod aan pakketreizen met viersterrenhotels van ITS Reisen de moeite waard.

Lees meer over ITS Reisen

Jahn Reisen

Veeleisende individualisten en gezinnen kunnen te rade gaan bij Jahn Reisen dat kiest voor individualiteit en exclusiviteit, en zich daarbij met name richt op landen rond de Middellandse Zee maar ook in de rest van de wereld luxe en voordelige mogelijkheden biedt.

Lees meer over Jahn Reisen

JT Touristik

Het Duitse JT Touristik is onderdeel van Lidl Reizen en biedt vele gunstig geprijsde reisbestemmingen wereldwijd aan.

Lees meer over JT Touristik

LMX Touristik

Bestemmingen rond de Middellandse Zee en in de rest van de wereld maken deel uit van het aanbod van LMX Touristik, dat werkt volgens het bouwsteenconcept, waardoor u naast een grote flexibiliteit bij het samenstellen van uw reis, kunt profiteren van lage prijzen.

Lees meer over LMX Touristik

Medina Reisen

Als u naar Cyprus of het vaste land of de eilanden van Griekenland op vakantie wilt, dan kunt u het aanbod van Medina Reisen raadplegen.

Lees meer over Medina Reisen

Meier's Weltreisen

Als u een verre reis wilt maken en prijs stelt op service, een reële prijs-kwaliteitverhouding en veel keuzemogelijkheden waar onder het bouwsteenconcept, dan is Meier's Weltreisen zeker een optie.

Lees meer over Meier's Weltreisen

Öger Tours

Via Turkije specialist en Europa's grootste aanbieder van reizen naar dat land Öger Tours, kunt u ook naar andere bestemmingen en bijvoorbeeld kiezen voor een 'waterhotel', terwijl u in alle gevallen mag rekenen op prima service.

Lees meer over Öger Tours

Olimar Reisen

Als u het geijkte aanbod wilt vermijden en in bent voor minder bekende oorden en bijzondere hotels in Portugal, Zuid-Europa of bijvoorbeeld Brazilië, dan kunt u kiezen voor een pakketreis van Olimar Reisen.

Lees meer over Olimar Reisen

Phoenix Reisen

Phoenix Reisen is gespecialiseerd in riviercruises, boottochten op volle zee en vliegvakanties, met bestemmingen als Marokko, Egypte en Spitsbergen, waardoor u op een bijzondere manier op heel speciale plaatsen kunt komen.

Lees meer over Phoenix Reisen

Schauinsland Reisen

Al is Schauinsland Reisen een niet al te grote organisatie, het weet zich dankzij grote populariteit en bestemmingen van west tot oost al bijna een eeuw lang een positie te verwerven binnen de reiswereld.

Lees meer over Schauinsland Reisen

Tropo

Tropo is een jonge reisorganisatie met een enorm aanbod aan gunstig geprijsde en kwalitatief hoogstaande pakket- en last minute reizen wereldwijd, maar vooral hun vakanties in Europa en Dubai zijn zeer voordelig.

Lees meer over Tropo

TUI Deutschland

Als nationale marktleider biedt TUI Deutschland voor elk wat wils, waarbij beloofd wordt dat u vanwege de kwaliteit en de service meer dan een glimlach krijgt, terwijl voor de pakketreizen een beste prijsgarantie geldt.

Lees meer over TUI Deutschland

Club Blaues Meer Reisen

U kunt bij het Duitse Club Blaues Meer Reisen onder meer terecht voor pakketreizen naar Mallorca, Ibiza en Formentera, waarbij u ruime keuze heeft uit prijsklassen en soorten verblijf.

Lees meer over Club Blaues Meer Reisen

Ecco Reisen

Het Duitse Ecco Reisen regelt zon- en actieve vakanties naar landen rond de Middellandse Zee, het Midden Oosten en Florida en biedt daarbij een ruime keuze aan accommodaties en faciliteiten.

Lees meer over Ecco Reisen

Travelix

De papierloze reisbemiddelaar TRAVELiX bestaat nog maar kort, maar biedt voor gunstige dagprijzen een ruime keuze aan hoogwaardige dynamische pakketreizen naar bestemmingen wereldwijd.

Lees meer over Travelix

Vtours

De online reisorganisatie Vtours is een belangrijke speler in de Duitstalige branche en organiseert, ook voor gezinnen, dynamische pakketreizen naar een rijke keur aan accommodaties in zo'n 70 landen wereldwijd.

Lees meer over Vtours

ITT Ferien

De internetreisorganisatie ITT biedt naast pakketreizen ook bouwstenen voor vakanties in Turkije aan.

Lees meer over ITT Ferien

Airtours

Airtours, onderdeel van TUI, is gespecialiseerd in luxe reizen en is daarin marktleider van de Duitstalige markt. Aan de accommodaties en de bejegening van gasten worden hoge eisen gesteld, waardoor uw reis een onafgebroken aaneenschakeling van luxueuze ervaringen is.

Lees meer over Airtours

FIT Reisen

Het ruim 40 jaar bestaande Duitse FIT Reisen is marktleider op het gebied van gezondheids- en wellnessreizen en heeft dat onder meer te danken aan hun hoogwaardige, gevarieerde aanbod en hun persoonlijke service.

Lees meer over FIT Reisen

Anex Tour

De ambitieuze Duitse Touroperator Anex Tour GmbH start na ruim 20 jaar nu ook met pakketreizen naar de mooiste strandbestemmingen.

Lees meer over Anex Tour

Coral Travel

Coral Travel is onderdeel van FERIEN Touristik en biedt vaste pakketreizen en hoteldeals aan met een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Lees meer over Coral Travel