Vakantie Kaapverdië

Op vakantie naar Kaapverdië? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kaapverdië voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kaapverdië met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kaapverdië. Boek vliegvakanties naar Kaapverdië van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kaapverdië aanbiedingen

Kaapverdië

Mensen die van afwisselende landschappen en tropische stranden houden zonder al te lang in het vliegtuig te moeten zitten of last te hebben van een jetlag, kunnen op de Kaapverdische eilanden prima terecht.

Kaapverdië volgens bezoekers

De tien eilanden die 450 km uit de kust liggen, bij de Groene Kaap in Senegal, Westafrika, worden Kaapverdië of Kaapverdische eilanden genoemd. De hoofdstad Praia ligt op het eiland Santiago en is 'een rommelige stad, met een gezellig druk, oud deel', aldus reizigers. Het is 'dé multiculturele stad van de eilandengroep', waar u bovendien 'enkele leuke zwembaaitjes' vindt. De eilanden Sal en Boa Vista zijn door toeristen een populair alternatief voor Egypte genoemd. De 'belangrijkste exportproducten van het woestijnachtige Sal zijn zon en prachtige stranden'. Op dit meest toeristische van de Kaapverdische eilanden kunt u tevens zwemmen in het natuurlijke zwembad Buracona. 'Het is veilig en er zijn geen golven, zalig'. De zoutmijnen van Pedra de Lume, die zich in een vulkaankrater bevinden, 'een heel aparte omgeving', bieden de 'leuke mogelijkheid om te drijven in de poelen'. Het 'toeristische dorpje Santa-Maria' heeft een kilometers lang zandstrand. 'Voor toeristen die graag een all-inclusive vakantie in een groot hotel willen doorbrengen is Boa Vista je van het'; het is 'qua zon en regen een prima eiland met veel wind, wat bij hitte uitstekend is'. Het belangrijkste zijn de uitgestrekte zandstranden waar prima gesurft en gekite-surft kan worden. Sal Rei heeft 'een gezellige dorpskern', 'een leuke vissershaven' en een 'ontzettend mooi strand aan een prachtige baai'. Het meest bruisende uitgaansleven is te vinden op het 'schitterende eiland São Vicente', in het 'drukke Mindelo'. Dit ligt aan een 'mooie baai' die omzoomd wordt door kleurrijke huizen en beschikt over een 'grote haven'. De stranden van het eiland vormen 'een minpunt; je komt niet verder dan een meter diep of loopt je voeten stuk op stenen en zee-egels'. Een uitzondering hierop vormt het strand van Laginha, op loopafstand van het centrum van Mindelo. 'Voor zwemliefhebbers geschikt, maar door het snelle aflopen minder veilig voor kinderen'.

Mogelijkheden in Kaapverdië

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Nee
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kaapverdië

Woensdag

  • Max: 24
  • Min: 22
  • Neerslag: 0.2mm

Donderdag

  • Max: 24
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 23
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Kaapverdië weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kaapverdië

Populaire accommodaties in Kaapverdië

Morabeza 8
Santa Maria
Bekijk
Riu Cabo Verde 8.1
Santa Maria
Bekijk
Aqua Sal Vila Verde 7
Santa Maria
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kaapverdië

Ligging van Kaapverdië

Vliegtijd:
circa 7.5 uur

Meer Kaapverdië