SriLankan Airlines

Het Aziatische SriLankan Airlines is lid van de Oneworld alliantie en heeft met vluchten naar 94 bestemmingen in 44 landen naam gemaakt met zijn service, comfort, veiligheid, betrouwbaarheid en stiptheid.

Bagage bij SriLankan Airlines

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij SriLankan Airlines gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 30 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 7 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 115 cm (L + B+ H) cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over SriLankan Airlines

De nationale luchtvaartmaatschappij van Sri Lanka is SriLankan Airlines dat zijn thuisbasis in Katunayake heeft. Hun hub bevindt zich op Bandaranaike International Airport in Colombo. Met hulp van Singapore Airlines werd de maatschappij in 1978 opgericht en sinds 1998 heeft Emirates 40% aandelen in het bedrijf. De huidige naam wordt vanaf 1999 gehanteerd. In 2014 trad SriLankan Airlines toe tot de Oneworld alliantie. In totaal 94 bestemmingen in 44 landen zijn met deze maatschappij te bereiken. Van de buitenlandse vluchten naar de Malediven neemt SriLLankan Airlines het grootste deel voor haar rekening. Al hun reizen worden uitgevoerd met 21 toestellen, allemaal van het type Airbus. Het bedrijf heeft een stevige reputatie opgebouwd op de terreinen van service, comfort, veiligheid, betrouwbaarheid en stiptheid. Hun visie is de meest geliefde luchtvaartmaatschappij van Azië te zijn. Uit diverse hoeken en voor uiteenlopende aspecten heeft SriLankan Airlines onderscheidingen ontvangen.

Logo van SriLankan Airlines