Holiday Europe

De Bulgaarse nieuwkomer Holiday Europe is een charterluchtvaartmaatschappij met haar basis in Sofia vluchten vanuit diverse Europese steden naar vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden, Egypte, Turkije en het Midden Oosten.

Bagage bij Holiday Europe

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Holiday Europe gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 8 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 56 x 45 x 25 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Holiday Europe

Holiday Europe is een Bulgaarse charter luchtvaartmaatschappij, die is opgericht in 2019 en haar basis heeft in Sofia. Het Turkse Onur Air investeert voorlopig in deze nieuwkomer en heeft onder meer het eerste toestel, een A321 geschonken. Onur Air bezit 49% van Holiday Europe. De eerste vlucht vond plaats op 24 augustus 2019 en ging van het Duitse Nuremberg naar het Turkse Antalya. Zij vliegen voorts van diverse Europese luchthavens in onder meer Duitsland, Zwitserland, Frankrijk en Spanje, naar vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden, Egypte, Turkije en het Midden Oosten. De plannen zijn om in 2022 vanaf 50 steden te vliegen. Hun missie daarbij is om een betrouwbare partner te zijn die veiligheid en hoogkwalitatieve service biedt. Zij nemen daarbij volgens hun visie de klantgerichte houding aan, terwijl ze voor tour operators flexibiliteit bieden op het hoogste concurrerende niveau. Naast chartervluchten bieden ze ook ACMIservice aan.

Logo van Holiday Europe