Vakantie Madeira

Op vakantie naar Madeira? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Madeira voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Madeira met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Madeira. Boek vliegvakanties naar Madeira van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Madeira aanbiedingen

Madeira

Madeira is een wandeleiland dat bekend staat om de grote natuur- en bloemenpracht, steile kliffen, stranden langs de kust en de bergen en Levada's in het binnenland.

Madeira volgens bezoekers

Madeira is een Portugees eiland in de Atlantische Oceaan ten westen van Afrika en ten zuidwesten van het vasteland van Portugal. 'Het is een bergachtig eiland, schitterend om erop uit te trekken', aldus bezoekers. Het beschikt over 'prachtige natuur en doet zijn naam als bloemeneiland eer aan'. 'Voor kleine kinderen en mensen die niet goed ter been zijn is het minder geschikt'. Ook van de 'fantastische hoofdstad Funchal kunt u genieten'. Het is 'gezellig met heel veel terrassen, mooie parken en een leuke haven met cruiseschepen, en veel cultuur'. Als u verblijft in Ponta Delgada, ervaart u dat het aan de noordkust 'altijd wat frisser en vochtiger is dan in het zuiden'. Het dorp heeft 'amper toeristische voorzieningen', je bent hier echt onder de Portugezen'. Bij Porto Santo treft u een 'prachtig, schoon strand aan', verder is hier 'niet veel te doen'. In het 'vakantiedorp Caniço de Baixo' is 'evenmin veel te beleven', wel treft u 'voldoende restaurantjes' aan, en 'ligt het lekker centraal voor alle uitstapjes'. Het is een 'mooie plek voor een rustige vakantie'. 'Als je naar Madeira gaat, maak dan zeker een Levada wandeling, soms vermoeiend en best avontuurlijk'. Levada's vormen een netwerk van irrigatiekanalen dat het water uit de bergen naar de lager gelegen landbouwgronden vervoert. 'Niet erg bekend maar heel mooi is de Levada Northe wandeling' en ook de Rabaçal wandeling is een aanrader'. Het is, zeker de eerste keer, 'aan te bevelen om met een gids te lopen'.

Mogelijkheden in Madeira

Activiteiten

Strand
⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Madeira

Zondag

  • Max: 26
  • Min: 16
  • Neerslag: 0.1mm

Maandag

  • Max: 27
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 26
  • Min: 20
  • Neerslag: 0.2mm

Bekijk de Madeira weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Madeira

Populaire accommodaties in Madeira

Golden Residence 8.8
Funchal
Bekijk
Porto Mare & Residence 9.7
Funchal
Bekijk
The Views Oásis 8.8
Caniço
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Madeira

Ligging van Madeira

Vliegtijd:
circa 4 uur