Ukraine International

Met Ukraine International Airlines vliegt u naar één van de ruim 80 reisdoelen in Europa, het Midden-Oosten, Azië of de Verenigde Staten.

Bagage bij Ukraine International

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Ukraine International gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 23 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 7 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Ukraine International

In Kiev vindt u de Oekraïense luchtvaartmaatschappij Ukraine International Airlines (UIA), met hun hub op Boryspil International Airport. Na twee jaar als Air Ukraine International te hebben geopereerd heeft het sinds 1994 zijn huidige naam. Austrian Airlines is voor 49% aandeelhouder. Wekelijks meer dan 1100 vluchten (37 toestellen) brengen passagiers naar ruim 80 reisdoelen in binnenland, Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten. Sinds oktober 2015 mag het van de Russische regering niet meer naar Russische bestemmingen vliegen, als gevolg van een boycot andersom. UIA biedt geen gratis eten/drinken aan boord aan, met uitzondering van water, maar reizigers kunnen prepaid maaltijden bestellen. Vanaf juni 2016 zijn de meeste tickets op basis van het alleen-handbagage-tarief. Als je dit tarief boekt en je wilt toch ruimbagage inchecken, dan kost dat tot 60 USD per vlucht.

Logo van Ukraine International