Condor

Met keuze uit diverse tarieven en klassen kunt u vanaf Schiphol met de Duitse Condor Flugdienst naar zo'n 75 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Bagage bij Condor

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Condor gelden momenteel (stand: maart 2022) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (lengte + breedte + hoogte)
  • Maximumgewicht handbagage: 6 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Condor

De Duitse Condor Flugdienst heeft de belangrijkste hub in Frankfurt, waar het ook gevestigd is. Daarnaast gebruikt het München als hub. Het bedrijf dateert van 1955 en voert, afgezien van een korte tussenperiode, sinds 1961 de huidige naam. De leuze van Condor is 'born to fly'. Zij vervoeren jaarlijks zo'n 7 miljoen reizigers naar circa 75 bestemmingen in de continenten Europa, Azië, Afrika en Amerika. Vanaf maar liefst 11 luchthavens in Duitsland en in Nederland vanaf Schiphol vliegen toestellen van de types Boeing 767 en 757, Airbus A320 en A321. U heeft de keuze uit de tarieven light, classic en plus. Ook is het mogelijk extra zitcomfort te bestellen en speciale service. De mogelijkheden en eventuele kosten zijn afhankelijk van het tarief en de klasse (Economy, Premium Economy, Business) en de duur van de vlucht.

Logo van Condor