Nouvelair

Nouvelair is een private, Tunesische luchtvaartmaatschappij die circa 1,3 miljoen reizigers per jaar vervoert naar 130 Europese luchthavens in meer dan 30 landen.

Bagage bij Nouvelair

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Nouvelair gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 8 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 35 x 25 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Nouvelair

De Tunesische luchtvaartmaatschappij Nouvelair is opgericht in 1989 en gevestigd in Monastir. Het is de eerste private vliegmaatschappij van Tunesië en maakt deel uit van de groep Tunisian Travel Service. De organisatie verzorgt voor zo'n 1,3 miljoen reizigers per jaar vluchten vanuit Monastir, Tunis, Enfidha en Djerba naar 130 Europese luchthavens in meer dan 30 landen. Daaronder vallen: Frankrijk, Duitsland, Polen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Rusland, België en Nederland. Nouvelair dankt volgens eigen zeggen haar succes mede aan kwaliteitsmanagement gericht op veiligheid en klanttevredenheid, een moderne, goed presterende vloot en samenwerking met belangrijke spelers op het veld van de touraanbieders. De vloot bestaat uit 11 toestellen van het type Airbus A320-200. Al dan niet tegen betaling kunt u voor onder andere de volgende dienstverleningen kiezen: stoelreservering en overgewicht van bagage.

Logo van Nouvelair