Vakantie Lanzarote

Op vakantie naar Lanzarote? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Lanzarote voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Lanzarote met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Lanzarote. Boek vliegvakanties naar Lanzarote van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Lanzarote aanbiedingen

Lanzarote

Lanzarote is een betrekkelijk klein Canarisch eiland dat grotendeels uit vulkaanlandschap bestaat en mooie stranden heeft en vooral bezocht wordt door wandelaars, zonaanbidders en watersporters.

Lanzarote volgens bezoekers

Het ‘vuureiland’ Lanzarote behoort tot de Spaanse Canarische eilanden. Het is in zijn geheel een door UNESCO benoemd wereldbiosfeerreservaat. De ‘vele toeristen’ komen om door het binnenland te wandelen, dat vooral uit vulkanen bestaat en ‘vrij kaal, maanlandschapachtig’ is. De grootste toeristische trekpleister van Lanzarote is het Nationaal Park Timanfaya, waar vulkanisch gesteente en koperkleurig zand een ‘bijzonder en indrukwekkend landschap’ vormen. Ook treft u in het hoogseizoen ‘grote aantallen’ bezoekers aan op de ‘goede stranden’ om daar te genieten van ‘de zon die hier volop schijnt’. Aangezien het ‘behoorlijk winderig’ kan zijn ondervindt u de nodige verkoeling. De zon in combinatie met de wind en de geringe hoeveelheid neerslag tussen mei en september maken het eiland heel geschikt voor watersporters. Met name aan de noordkust zijn ‘prima surfomstandigheden’. Lanzarote is ‘klein genoeg om alle bezienswaardigheden in enkele dagen te bezichtigen, waarna u alle tijd heeft voor ontspanning’. Op het eiland met zijn ‘lage bebouwing’, waar ‘buiten de toeristische gebieden het leven nog authentiek is gebleven’ kunt u ‘lekker eten’ en treft u ‘vriendelijke bewoners’ aan.

Mogelijkheden in Lanzarote

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Lanzarote

Maandag

  • Max: 24
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 24
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 26
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Lanzarote weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Lanzarote

Populaire accommodaties in Lanzarote

Floresta 8.1
Puerto del Carmen
Bekijk
H10 Rubicon Palace 8
Playa Blanca
Bekijk
Beatriz Costa & Spa 7
Costa Teguise
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Lanzarote

Ligging van Lanzarote

Vliegtijd:
circa 4.5 uur