BH Air

BH Air is in privé bezit, heeft haar belangrijkste basis in Sofia (Bulgarije) en de maatschappij die zegt geleid te worden door innovatie en vooruit denken voert chartervluchten uit binnen Europa naar onder meer Duitsland, Zwitserland, Italië, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Bagage bij BH Air

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij BH Air gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 7 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 60 x 40 x 30 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over BH Air

Het Bulgaarse BH Air is een in 2001 opgerichte privé luchtvaartmaatschappij met de belangrijkste basis in Sofia. Het is gedeeltelijk in bezit van Balkan Holiday Services en moet niet verward worden met B&H Airlines. Zij voeren chartervluchten uit binnen Europa, bijvoorbeeld naar Duitsland, Zwitserland, Italië, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk. Hun topbestemmingen zijn het Engelse Londen, Manchester, Newcastle en Edinburgh, de Deense hoofdstad Kopenhagen, en het Zwitserse Zürich. Daarnaast hebben ze ad hoc charters naar andere bestemmingen en regelen ze vluchten naar Azië, Afrika en het Midden Oosten voor groepen die culturele, sportieve of zakelijke evenementen bezoeken. Hun vloot bestaat uit 1 toestel van het type A330 en 4 van het type A320. Zelf schrijven ze dat ze voortdurend focussen op de ontwikkeling van een 21e eeuwse luchtvaartmaatschappij die de kracht heeft de vliegstandaard in Bulgarije te herdefiniëren. Volgens hen is hun opmerkelijke succes mede te danken aan het feit dat ze altijd geleid zijn door innovatie en vooruitdenken. Zij zeggen hun passagiers comfort, veiligheid en opmerkelijke aan-boord-service te bieden.

Logo van BH Air