AlMasria Universal

U kunt bij de Egyptische luchtvaartmaatschappij AlMasria Universal Airlines kiezen uit een beperkt aantal bestemmingen, te weten zes steden in Saudi Arabië en het Italiaanse Milaan.

Bagage bij AlMasria Universal

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij AlMasria Universal gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 5 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 23 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over AlMasria Universal

De Egyptische luchtvaartmaatschappij AlMasria Universal Airlines is gestart in 2007. Het voert zowel lijn- als chartervluchten uit. Al het onderhoud van de toestellen is uitbesteed aan EgyptAir. Zij trainen ook de piloten en het technische team. AlMasria vliegt vanaf Caïro en Alexandrië en voert vluchten uit naar zes steden in Saudi Arabië. Ook is het mogelijk om van Caïro naar Milaan en vice versa te vliegen. In 2009 was AlMasria de eerste internationale vliegmaatschappij die naar Yanbu Airport in Saudi Arabië vloog. Dit gold ook voor de vlucht naar Qassim Regional Airport in 2010. In 2017 reduceerde de maatschappij haar aantal vluchten en startte opnieuw met chartervluchten. Daarvoor zetten zij 2 toestellen in van het type Airbus A320-200 en 1 van het type Airbus 321-200.

Logo van AlMasria Universal