Azur Air

Azur Air Germany is sinds 2016 naast Azur Air in Rusland en Oekraïne deel van de Nederlandse Holding NW International, en vliegt naar badplaatsen rond de Middellandse Zee en de Dominicaanse Republiek.

Bagage bij Azur Air

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Azur Air gelden momenteel (stand: februari 2019) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 6 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm
  • Ruimbagage bijkopen: per 1 kg voor €10 (per persoon, per vlucht)

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Azur Air

De Duitse luchtvaartmaatschappij Azur Air (ook wel Azurair GmbH of Azur Air Germany) bestaat sinds april 2016 en is onderdeel van de in Amsterdam gevestigde Nederlandse Holding NW International BV. Op dat moment had de Anex Tourisme Groep de luchtvaartmaatschappijen Azur Air Russia en Azur Oekraïne al in bedrijf. Düsseldorf vormt de thuisbasis voor dit Duitse Azur Air. Ook de verantwoordelijkheid voor de techniek, de cockpit en de service in de cabine is in Duitse handen. Azur Air voert tevens vluchten uit vanaf Berlin Schönefeld en München. De eerste vlucht vond plaats in juli 2017. De Boeings 767-300ER vliegen naar populaire badplaatsen in Spanje, Egypte, Griekenland en Turkije. Naast deze halflange afstanden naar de Middellandse Zee staat ook Punta Cana (Dominicaanse Republiek) op het programma. Op deze lange vluchten krijgt u een maaltijd en een niet alcoholische drank. Tijdens korte en middellange vluchten kunt aan boord tegen betaling iets te eten en te drinken krijgen.

Logo van Azur Air