Vakantie Turkije

Op vakantie naar Turkije? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Turkije voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Turkije met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Turkije. Boek vliegvakanties naar Turkije van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Turkije aanbiedingen

Turkije

Turkije heeft veel te bieden en is zowel geschikt voor een zon-, zee-, strandvakantie als voor een culturele en historische ontdekkingsreis.

Turkije volgens bezoekers

Turkije is een groot land dat een Europees en een Aziatisch deel kent. Istanbul, een prachtige stad met vele bezienswaardigheden ligt voor een deel in Europa en voor een deel in Azië, wat de stad iets extra’s geeft. Toeristen weten hun weg tegenwoordig naar dit land te vinden en dat is niet voor niets. Turkije heeft een lange kustlijn met diverse mooie badplaatsen. ‘Mooie stranden’, ‘lekker eten’, ‘fantastische mensen’, ‘talloze historische bezienswaardigheden’, ‘prachtige natuur’ en de cultuur worden door reizigers als redenen genoemd om Turkije te bezoeken. Nadelen zijn ‘opdringerige verkopers’, ‘gevaren in het verkeer’, en de ‘hitte in de zomermaanden’. Ook merkt een aantal toeristen op dat vrouwen soms ‘lastig gevallen worden’. Wanneer u meer van het land wilt zien dan de kust moet u rekening houden met ‘lange afstanden’. In Turkije is ‘veel te zien’ en u kunt weken doorbrengen en elke dag iets anders zien, of dit nou overblijfselen uit de klassieke oudheid zijn of indrukwekkende natuurpracht. Ultiem ontspannen kunt u in een hammam, een ervaring die u niet mag missen bij een bezoek aan Turkije.

Mogelijkheden in Turkije

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Turkije

Zaterdag

  • Max: 32
  • Min: 15
  • Neerslag: 0mm

Zondag

  • Max: 33
  • Min: 16
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 35
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Turkije weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Turkije

Ligging van Turkije

Vliegtijd:
circa 3.75 uur