Vakantie Spanje

Op vakantie naar Spanje? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Spanje voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Spanje met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Spanje. Boek vliegvakanties naar Spanje van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Spanje aanbiedingen

Spanje

Spanje is een land met vele gezichten en staat vooral bekend om de uitstekende stranden, ongerepte natuur en prachtige rijke cultuur.

Spanje volgens bezoekers

Spanje is het land van de costa’s en van steden als Barcelona, Madrid, Valençia en Sevilla. Voor zon, zee en strand kunt u terecht aan één van de costa’s, waar u over het algemeen mooie stranden en diverse faciliteiten vindt. Spanje heeft echter meer te bieden dan enkel ‘prachtige stranden’. Men is erg enthousiast over het Spaanse eten en haast nog enthousiaster over de ‘aardige mensen’ en de ‘culturele diversiteit’. Het landschap is ‘geweldig’ met het ‘dramatische berglandschap’ en het ‘mooie platteland’. In de steden vindt u ‘indrukwekkende architectuur’ en in het binnenland zijn nog genoeg authentieke dorpjes te ontdekken. Men waarschuwt dat wanneer u ‘het echte Spanje wilt ontdekken u weg moet blijven van de costa’s’. Toch heeft menigeen een ‘fantastische vakantie’ gehad aan de Costa del Sol, de Costa Brava, Costa Blanca of Costa Dorada. Spanje heeft met recht voor iedereen wat te bieden, ook al zijn sommige plekken ‘erg toeristisch’, spreekt lang niet iedere Spanjaard een woord over de grens en zijn veel openbare gelegenheden gesloten tijdens de siësta.

Mogelijkheden in Spanje

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Spanje

Zondag

  • Max: 28
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 30
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 31
  • Min: 21
  • Neerslag: 0.1mm

Bekijk de Spanje weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Spanje

Ligging van Spanje

Vliegtijd:
circa 2.5 uur