Vakantie Portugal

Op vakantie naar Portugal? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Portugal voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Portugal met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Portugal. Boek vliegvakanties naar Portugal van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Portugal aanbiedingen

Portugal

Portugal is geliefd als vakantiebestemming onder andere vanwege de mooie stranden en de watersportmogelijkheden in met name Faro, de vele oude plaatsjes en steden als Porto en Lissabon.

Portugal volgens bezoekers

Portugal is het meest zuidwestelijke land van Europa. 'Als je naar Portugal gaat moet je de stad Porto bezoeken', aldus reizigers. Deze stad, 'waar u heerlijke verse gegrilde vis kunt eten', heeft een 'enorm gastvrije bevolking'. Het is 'een mooie stad met veel bezienswaardigheden'. In de hoofdstad 'Lissabon heerst een goede, mediterrane sfeer'. U kunt 'genieten van het wandelen door de wijken Alfama, Graca en Bairo Alto'. Faro ligt in het gelijknamige gebied (vroeger de Algarve), waar in Portugal de meeste toeristen te vinden zijn vanwege de stranden. De stad zelf is 'gewoonweg een mooie en gezellige stad met een rijke historie'. Hier is 'van alles te zien is, waar onder veel hooggelegen ooievaarsnesten'. De 'kuststrook met zijn ongewone lagunes en kilometers lange, super zandstranden is zeer uitnodigend om te verblijven' en kent tal van watersportmogelijkheden. Bovendien staat het hier 'bekend om de golfbanen, indrukwekkende rotsformaties en schilderachtige dorpjes. 'Leuke, kleine, zalige strandjes' vindt u eveneens in deze streek, en wel bij de 'authentieke badplaats Lagos'. Hier heerst 'nog geen massatoerisme en de sfeer is gemoedelijk'. Ook de 'aantrekkelijke stad Albufeira' ligt in deze 'prachtige omgeving'. 'Prima voor jong en oud', hoewel het 'zich steeds meer op vrijgezellenfeesten voor Engelsen richt'. Het eiland Madeira behoort tot Portugal en ook de Azoren zijn een topbestemming voor een zonvakantie.

Mogelijkheden in Portugal

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Portugal

Woensdag

  • Max: 23
  • Min: 13
  • Neerslag: 4.1mm

Donderdag

  • Max: 22
  • Min: 13
  • Neerslag: 0.1mm

Vrijdag

  • Max: 26
  • Min: 13
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Portugal weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Portugal

Ligging van Portugal

Vliegtijd:
circa 2.5 uur