Onur Air

De grootste particuliere luchtvaartmaatschappij van Turkije, Onur Air, in Nederland opererend onder de naam Komfly, is een low budget maatschappij die waarde toevoegende service zegt te verlenen.

Bagage bij Onur Air

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Onur Air gelden momenteel (stand: januari 2024) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 8 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 56 x 45 x 25 cm

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Onur Air

Onur Air is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij van Turkije. Deze low cost maatschappij in opgericht in 1992 en heeft Istanboel als thuishaven. In Nederland opereert de de organisatie onder de naam Komfly en vluchten van en naar ons land worden meestal verricht door een Airbus A320 of A321. U vindt de toestellen van Onur Air op Schiphol en van daar kunt u naar meer dan 10 Turkse bestemmingen. De fabrikant van Airbus onderscheidde Onur Air in 2005 met de Operational Excellence Award. Dit vanwege de hoge kwaliteit en het uitstekende onderhoud. Het zegt bovendien de eerste en enige luchtvaartmaatschappij te zijn in Turkije met het EN9110:2010 Quality Standardization Certificate. In totaal bestaat de vloot uit 22 toestellen, alle van een of ander type Airbus. De organisatie geeft aan, waarde toevoegende service te verlenen aan de passagiers en voortdurend te groeien dankzij punctualiteit en redelijke prijzen. Zij hebben als doel de pionier van de Turkse luchtvaart te worden die op alle gebied steeds nieuwe terreinen aanboort, daarbij zich committerend aan kwaliteit, vliegveiligheid en training.

Logo van Onur Air