Thomas Cook Airlines

Inbegrepen tijdens lange en tegen extra betaling tijdens korte vluchten van de punctuele Thomas Cook Airlines, kunt u genieten van maaltijden van een beroemde chef.

Bagage bij Thomas Cook Airlines

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Thomas Cook Airlines gelden momenteel (stand: januari 2020) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: 158 cm (L + B+ H)
  • Maximumgewicht handbagage: 6 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 55 x 40 x 20 cm
  • Ruimbagage bijkopen: per 20 kg voor €55 (per persoon, per vlucht)

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Thomas Cook Airlines

De Engelse chartermaatschappij Thomas Cook Airlines is gezeteld in Manchester. De maatschappij is na een fusie ontstaan in 2008 en heeft drie zustermaatschappijen: Thomas Cook Airlines Belgium, Thomas Cook Airlines Scandinavia en Condor. Vanaf Manchester en London Gatwick vervoeren de vliegtuigen jaarlijks zo'n zes miljoen passagiers naar vakantie-oorden wereldwijd, onder andere met touroperator Thomas Cook. Denkt u hierbij aan bestemmingen in Europa, Afrika, het Caraïbisch gebied, Noord Amerika en Azië. Reisdoelen die recent zijn toegevoegd zijn New York en Miami en in 2016 volgen Boston en Los Angeles. De vloot bestaat in 2015 uit 31 toestellen en 5 in bestelling. Het betreft diverse types Airbus en Boeing. Tijdens de korte vluchten kunt u drankjes en snacks kopen, terwijl het tevens mogelijk is bij uw boeking te bestellen. Sinds 2012 zijn alle maaltijden van de beroemde chef James Martin. Ook de maaltijden voor de lange afstanden zijn van zijn hand en deze maaltijden zijn begrepen in de ticketprijs. Tijdens alle lange reizen, en een groot deel van de korte heeft u de beschikking over in-flight entertainment. De maatschappij heeft diverse prijzen op zijn naam staan, waaronder die voor beste airline website in 2015 en diverse voor punctualiteit.

Logo van Thomas Cook Airlines