Vakantie Caribische Eilanden

Op vakantie naar Caribische Eilanden? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Caribische Eilanden voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Caribische Eilanden met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Caribische Eilanden. Boek vliegvakanties naar Caribische Eilanden van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Caribische Eilanden aanbiedingen

Caribische Eilanden

De Caribische Eilanden zijn een populaire vakantiebestemming vanwege het ideale klimaat, de prachtige stranden, de goede duikmogelijkheden en de relaxte sfeer.

Caribische Eilanden volgens bezoekers

De Caribische Eilanden met onder andere de eilanden Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten vormen een populaire zonbestemming, voor zowel Europeanen als Amerikanen. Grote publiekstrekker van de eilanden zijn de ‘parelwitte stranden’ en de ‘fantastische duikmogelijkheden’. Met name Bonaire wordt een ‘duikersparadijs’ genoemd, maar ook in de wateren rond de andere eilanden valt genoeg moois te ontdekken. Omdat het bijna altijd waait op de eilanden zijn ze ook zeer geschikt voor surfliefhebbers. Ook op het land vindt u ‘mooie natuur’, maar over het algemeen weinig bezienswaardigheden. In Willemstad op Curaçao vindt u enkele interessante historische gebouwen. Wat veel bezoekers van de Antillen aanspreekt is de ‘relaxte sfeer’ en de lokale bevolking is ‘zeer vriendelijk’, waardoor u zich snel thuis voelt. De belangrijkste reden voor mensen om de Caribische Eilanden aan te doen blijft natuurlijk het geweldige klimaat met altijd zon en hoge temperaturen.

Mogelijkheden in Caribische Eilanden

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Caribische Eilanden

Zondag

  • Max: 30
  • Min: 24
  • Neerslag: 2.7mm

Maandag

  • Max: 30
  • Min: 24
  • Neerslag: 0.8mm

Dinsdag

  • Max: 30
  • Min: 25
  • Neerslag: 1.6mm

Bekijk de Caribische Eilanden weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Caribische Eilanden

Ligging van Caribische Eilanden

Vliegtijd:
circa 9 uur