Atlasglobal

Het jonge Atlasglobal is een Turkse low cost luchtvaartmaatschappij die ook voor lage tarieven comfortabele vluchten onderhoudt naar Turkije, Europa, Noord-Cyprus, het Midden-Oosten en Azië.

Bagage bij Atlasglobal

Boekt u via Royal.nl, dan is uw ruimbagage vrijwel altijd inbegrepen in de reissom. Bij vliegmaatschappij Atlasglobal gelden momenteel (stand: januari 2020) de volgende bagagevoorwaarden:

  • Gewicht ruimbagage: 20 kg (per persoon)
  • Afmetingen ruimbagage: Geen restricties
  • Maximumgewicht handbagage: 8 kg (per persoon)
  • Afmetingen handbagage: 56 x 45 x 25 cm
  • Ruimbagage bijkopen: per 1 kg voor €7 (per persoon, per vlucht)

Indien bagage niet is inbegrepen, dan wordt dit op de boekingspagina getoond bij de informatie van de touroperator.

Over Atlasglobal

In 2001 werd Atlasjet opgericht, dat sinds 2015 Atlasglobal (IATA: KK) heet. Op het moment is deze Turkse low-cost luchtvaartmaatschappij in handen van ETS, Mehmet Ersoy en Murat Ersoy en Tuncay Doganer, de Algemeen Directeur. Het hoofdkwartier van Atlasglobal bevindt zich in Istanboel, van waar het zowel binnenlandse als internationale vluchten uitvoert. Ook biedt het chartervluchten aan. De lijnvluchten gaan naar bestemmingen in Turkije, Europa, Noord Cyprus, het Midden-Oosten en Azië. De slogan van het bedrijf is “A world beyond dreams”, dat staat voor comfort en kwaliteit aan boord. In 2016 beschikt de maatschappij over 20 toestellen van de types Airbus A319, A320 en A321. Voor het EkonomiPlus tarief krijgt u gemakken als 30 inch (ruim 76 cm) beenruimte, gratis maaltijden en online check-in met plaatskeuze, en een ruime hoeveelheid bagage (van/naar Amsterdam bijv., max. 30 kg). De Business Class doet nog een schepje bovenop al dit comfort. Als eerste bood Atlasglobal de ‘Fly&Bus service’, een gratis shuttledienst. U kunt aansluitende vluchten met ruim 70 buitenlandse vliegmaatschappijen boeken.

Logo van Atlasglobal