Vakantie Kenia

Op vakantie naar Kenia? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Kenia voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Kenia met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Kenia. Boek vliegvakanties naar Kenia van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Kenia aanbiedingen

Kenia

U kunt in Kenia een prettige vakantie hebben waarin u met name in de nationale parken en wildreservaten uw ogen uit kunt kijken, maar ook op het strand kunt liggen.

Kenia volgens bezoekers

Kenia is een republiek in Oost-Afrika die sinds 1963 onafhankelijk is van het Verenigd Koninkrijk. In de 'prachtige natuur van de Grote Riftvallei, met de 'schitterende vergezichten is het genieten van de afwisseling in het landschap, de flora en de fauna', zo laten reizigers weten. Het Nairobi National Park 'is erg mooi en zeker met een gids zeer de moeite waard voor wie de natuur een warm hart toedraagt'. Het 'prachtige Lake Nakuru National Park' is een 'zeer groen en gevarieerd safaripark' bij een zoutmeer met 'duizenden flamingo's'. Een deel van de natuurparken is door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed. Dat geldt bovendien voor de 'oude, gezellige stad Lamu', een unieke plek, geschiedenis op de stoep in een combinatie van Arabië, Europa en Afrika'. De hoofdstad is Nairobi, 'de chaotische, maar fascinerende stad met zijn extreme verschillen'. Lopen door het oude deel van de ('stink')stad Mombasa met zijn 'mooie koloniale gebouwen, het Ford Jesus en oude haven' is 'niet te beschrijven, maar een indrukwekkende ervaring die je nooit vergeet'. Het 'mooie witte zandstrand' van Diani Beach en de 'helder blauwe zee' vormen een 'prachtige locatie om lekker tot rust te komen'.

Mogelijkheden in Kenia

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Kenia

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 30
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Vrijdag

  • Max: 31
  • Min: 20
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Kenia weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Kenia

Populaire accommodaties in Kenia

Southern Palms Beach Resort 8.1
Diani Beach
Bekijk
Bamburi Beach 8.1
Bamburi Beach
Bekijk
Diani Reef Beach Resort & Spa 8
Diani Beach
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Kenia

Ligging van Kenia

Vliegtijd:
circa 11.5 uur