Vakantie Tunesië

Op vakantie naar Tunesië? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Tunesië voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Tunesië met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Tunesië. Boek vliegvakanties naar Tunesië van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Tunesië aanbiedingen

Tunesië

Zowel strandliefhebbers als mensen die zijn geïnteresseerd in oudheid en cultuur kunnen een prima vakantie hebben in Tunesië, waarbij een tochtje naar de woestijn en oases zeker aan te bevelen is.

Tunesië volgens bezoekers

Tunesië is een republiek in Noord-Afrika. Het land grenst in het noorden en oosten aan de Middellandse Zee en aan Algerije en Libië. Bezoekers laten weten het 'land behoorlijk mooi' te vinden, met 'woestijn, leuke dorpjes en Romeinse restanten'. 'Hiervoor moet je wel het binnenland in en niet blijven hangen in de toeristische badplaatsen'. 'Indrukwekkende opgravingen zijn te bewonderen bij Carthago' en het 'stoffige, rommelige El Djem beschikt over een imposant en goed bewaard gebleven Romeins amfitheater'. Over de bevolking is men minder enthousiast. In dat kader vallen woorden als 'agressief, handtastelijk'. Voor enkelen was 'de tweedaagse trip naar de Sahara het leukste'. Je ziet onderweg 'aardige dorpjes en een oase en kan ook een kamelenritje maken'. Ook aan de kust zijn enkele aantrekkelijke plaatsjes. Denk bijvoorbeeld aan de 'mooie blauw-witte dorpjes Port el Kantaoui en Sidi Bou Said Het eerst is 'een leuk plaatsje met een gezellige haven en veel mogelijkheden' 'speciaal voor de veeleisende toeristm die torenhoge prijzen kan betalen'. In het 'eveneens toeristische' Sidi Bou Said is de 'sfeer relaxter dan in Hammamet dat het voornamelijk moet hebben van de brede stranden met het mooie gele zand'. In Yasmine, 'het toeristische deel van Hammamet, zijn de hotels veel beter, nieuwer en luxueuzer en vindt u veel uitgaansmogelijkheden voor jong en oud'. Op het eiland Djerba is het 'heerlijk relaxen', het voelt 'er erg veilig en op de mooie brede stranden zijn veel attracties'. 'Tunesië heeft veel grootschalige (all inclusive) hotels waar je van moet houden'. Bedenk dat 'vijf sterren in dit land niet hetzelfde is als in andere landen'.

Mogelijkheden in Tunesië

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Tunesië

Zondag

  • Max: 34
  • Min: 23
  • Neerslag: 0mm

Maandag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Dinsdag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Tunesië weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Tunesië

Populaire accommodaties in Tunesië

Samira Club 7.1
Hammamet
Bekijk
Riadh Palms 7.2
Sousse
Bekijk
Marabout 7
Sousse
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Tunesië

Ligging van Tunesië

Vliegtijd:
circa 3 uur

Meer Tunesië