Vakantie Maleisië

Op vakantie naar Maleisië? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Maleisië voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Maleisië met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Maleisië. Boek vliegvakanties naar Maleisië van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Maleisië aanbiedingen

Maleisië

Maleisië bestaat uit twee gedeeltes met tal van prachtige natuurparken en boeiende steden en talloze eilanden met prachtige stranden, waar het ook goed snorkelen en duiken is.

Maleisië volgens bezoekers

Het land Maleisië ligt in Zuidoost Azië en bestaat uit twee gedeeltes die door de Zuid-Chinese Zee worden gescheiden. Het ene dichtbevolkte deel, Malakka of West-Maleisië, ligt op het vasteland, en Oost-Maleisië beslaat het noordelijke deel van het eiland Borneo. Volgens reizigers is Maleisië 'een vriendelijk land waarin je je veilig voelt'. Het is 'misschien wel één van de meest Westerse landen van Azië' en je 'kunt er goed en makkelijk reizen'. De 'moderne hoofdstad Kuala Lumpur' met zijn 'vele gezichten' is 'mooi, met vele highlights' en een 'goede uitvalsbasis om West-Maleisië te bezoeken'. Een andere stad 'die leuk is om te ontdekken is het rustige en compacte Melaka, waar met name de historische gebouwen erg mooi zijn'. Ook treft u 'prachtige natuur aan met veel wildlife'. De 'aangenaam koele Cameron Highlands' zijn 'prachtig met uitgestrekte, overweldigende theeplantages'. Een 'nadeel is wel dat het hier erg toeristisch en druk is', zeker ook in de 'bezienswaardige vlindertuin'. Het 'afwisselende eiland Penang' is de meest bezochte toeristische plek van het land. In Oost-Maleisië ligt onder andere het 'fantastische nationale park Gunung Mulu met zijn 'adembenemende grotten'. In dit park dat op de werelderfgoedlijst staat, kunt u via de Canopy Walk alles vanuit de boomtoppen ervaren, 'iets wat u niet mag missen'. Voor de stranden kunt u onder meer naar het 'eiland Langkawi, dat zich kenmerkt door 'prachtig natuurschoon'. De diverse attracties zijn 'niet al te duur en de moeite van het bezoeken waard'. Bovendien kunt u kunt hier 'van de schitterende witte stranden genieten zonder lastig gevallen te worden door verkopers of masseuses'. Een ander plek met 'fantastische stranden' is het 'zeer mooie, idyllisch gelegen bounty eiland Perhentian'. Hier 'vindt u rust en kunt u relaxen, maar ook geweldige duik- en snorkeltrips maken'.

Mogelijkheden in Maleisië

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Ja
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Maleisië

Donderdag

  • Max: 28
  • Min: 27
  • Neerslag: 12.8mm

Vrijdag

  • Max: 28
  • Min: 27
  • Neerslag: 0.2mm

Zaterdag

  • Max: 28
  • Min: 27
  • Neerslag: 0.9mm

Bekijk de Maleisië weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Maleisië

Ligging van Maleisië

Vliegtijd:
circa 12 uur