Vliegvelden Nederland

Naast vliegen vanaf Schiphol wordt het steeds aantrekkelijker om vanaf regionale vliegvelden en luchthavens in België en Duitsland op vakantie te gaan. Bekijk hier de luchthavens van vetrek en de belangrijkste vliegvelden van onze bestemmingen.

Nederland Meer

5 Vliegvelden

Amsterdam Schiphol Airport

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Schiphol, dat de grootste luchthaven van Nederland is en behoort tot de beste van Europa, biedt naast vluchten naar de hele wereld een ongekende hoeveelheid mogelijkheden om de wachttijd aangenaam door te brengen.

Lees meer over Amsterdam Schiphol Airport

Eindhoven Airport

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Eindhoven Airport is de grootste regionale luchthaven van ons land en u kunt vandaar onder meer met low-fare maatschappijen naar grote steden en overige geliefde vakantiebestemmingen in Europa en Turkije vliegen.

Lees meer over Eindhoven Airport

Rotterdam The Hague Airport

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Rotterdam The Hague Airport is de op één na grootste regionale luchthaven van ons land en biedt voor veel (Europese) stedentrips, zomervakanties en wintersportreizen een snel alternatief voor Schiphol.

Lees meer over Rotterdam The Hague Airport

Groningen Eelde Airport

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het kleinschalige Groningen Airport Eelde dat door Zoover de beste luchthaven van 2012 wordt genoemd, richt zich op uitbreiding en biedt onder meer de mogelijkheid te vliegen naar het Middellandse Zeegebied.

Lees meer over Groningen Eelde Airport

Maastricht Aachen Airport

Bron: Neplev, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Het kleinschalige Maastricht Aachen Airport is vooral handig als u in het zuiden woont en naar een bestemming rond de Middellandse Zee wilt vliegen, of naar Berlijn, Dublin, Londen of Milaan.

Lees meer over Maastricht Aachen Airport