Vliegvelden Spanje

Naast vliegen vanaf Schiphol wordt het steeds aantrekkelijker om vanaf regionale vliegvelden en luchthavens in België en Duitsland op vakantie te gaan. Bekijk hier de luchthavens van vetrek en de belangrijkste vliegvelden van onze bestemmingen.

Spanje Meer

13 Vliegvelden

Luchthaven Gran Canaria

Rechtstreekse vluchten vanuit Nederland, Duitsland en België brengen u naar Luchthaven Gran Canaria, dat recentelijk een fikse uitbreidingsverbouwing heeft afgerond.

Lees meer over Luchthaven Gran Canaria

Luchthaven Tenerife Zuid

Luchthaven Tenerife Zuid is het grootste vliegveld van de Canarische eilanden en is aan te vliegen vanuit diverse vliegvelden in Nederland, België en Duitsland, met als voordeel dat het minder te kampen heeft met mist dan Tenerife Noord.

Lees meer over Luchthaven Tenerife Zuid

Luchthaven Palma de Mallorca

Luchthaven Palma de Mallorca ligt op het eiland Mallorca en behoort 's zomers tot de drukste vliegvelden van Europa.

Lees meer over Luchthaven Palma de Mallorca

Luchthaven Madrid-Barajas

Luchthaven Madrid-Barajas is het grootste internationale Spaanse vliegveld, beschikt over een gigantische, rustgevende terminal en is onder meer te bereiken vanaf Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven.

Lees meer over Luchthaven Madrid-Barajas

Luchthaven Ibiza

Vrijwel alle vakantiegangers voor Ibiza en Formentera reizen via de relatief kleine Luchthaven Ibiza, waar vooral tijdens de zomermaanden de grote aantallen worden gemaakt.

Lees meer over Luchthaven Ibiza

Luchthaven Barcelona-El Prat

Luchthaven Barcelona-El Prat behoort tot de drukste ter wereld en heeft twee terminals die 5 km uit elkaar liggen.

Lees meer over Luchthaven Barcelona-El Prat

Luchthaven Lanzarote Arrecife

Het vliegveld van het Canarische eiland Lanzarote heet Luchthaven Lanzarote ofwel Luchthaven Arrecife en heeft een passagierscapaciteit van zo'n 6 miljoen mensen per jaar.

Lees meer over Luchthaven Lanzarote Arrecife

Luchthaven Málaga

Luchthaven Málaga met zijn immense derde terminal bedient niet alleen de steden Málaga, Torremolinos en de Costa del Sol, maar ook de rest van Andalusië.

Lees meer over Luchthaven Málaga

Luchthaven Fuerteventura

Het vliegveld van het Spaanse eiland Luchthaven Fuerteventura wordt ook wel Luchthaven El Motorral genoemd en is een goed vertrekpunt voor het gehele eiland, maar ook voor bijvoorbeeld Lanzarote en Gran Canaria.

Lees meer over Luchthaven Fuerteventura

Luchthaven Tenerife-Noord

Het vroegere Los Rodeos heet nu Luchthaven Tenerife Noord en is één van de twee internationale luchthavens van het eiland met verbindingen naar onder meer alle andere Canarische eilanden.

Lees meer over Luchthaven Tenerife-Noord

Luchthaven La Palma

Na vele jaren van uitbreiding is het nieuwe deel van Luchthaven La Palma nu grotendeels operationeel zodat het de vakantievluchten en het vliegverkeer van en naar Tenerife kan afhandelen.

Lees meer over Luchthaven La Palma

Luchthaven Menorca

Luchthaven Menorca ligt op het Spaanse eiland Minorca en de 16 gates worden vooral in de zomermaanden zeer intensief gebruikt.

Lees meer over Luchthaven Menorca

Luchthaven Alicante-Elche

Voor vluchten naar het Spaanse Alicante en Murcia is de gestaag groeiende Luchthaven Alicante-Elche het belangrijkste vliegveld, vanwaar u ook naar andere Spaanse bestemmingen kunt reizen.

Lees meer over Luchthaven Alicante-Elche