Vliegvelden Griekenland

Naast vliegen vanaf Schiphol wordt het steeds aantrekkelijker om vanaf regionale vliegvelden en luchthavens in België en Duitsland op vakantie te gaan. Bekijk hier de luchthavens van vetrek en de belangrijkste vliegvelden van onze bestemmingen.

Griekenland Meer

9 Vliegvelden

Luchthaven Kos

Luchthaven Kos-Hippocrates is een klein vliegveld, zonder aparte taxibanen dat midden op het Griekse eiland Kos ligt en vrijwel uitsluitend werkt met seizoensgebonden vluchten.

Lees meer over Luchthaven Kos

Luchthaven Kreta Heraklion

Luchthaven Iraklion of Heraklion is de belangrijkste van het eiland Kreta en omdat deze door grote drukte van tijd tot tijd gestagneerd raakt wordt voorzien is een nieuw vliegveld dat het oude zal vervangen.

Lees meer over Luchthaven Kreta Heraklion

Luchthaven Kreta Chania

Met nog geen 13000 reizigers per jaar is Luchthaven Chania toch de nummer vijf van Griekenland, en het aantal toeristen dat deze luchthaven kiest voor een vakantie in het westen van Kreta neemt toe.

Lees meer over Luchthaven Kreta Chania

Luchthaven Rhodos

Luchthaven Rhodos ofwel Diagoras is afhankelijk van het seizoen vanaf diverse Nederlandse en Duitse vliegvelden bereikbaar en beschikt over een terminal waar u zeer veel kunt vinden.

Lees meer over Luchthaven Rhodos

Luchthaven Zakynthos

Zakynthos International Airport ligt onder meer gunstig voor toeristen die naar de hoofdstad, Lagana, Kalamaki en Tsilvi willen.

Lees meer over Luchthaven Zakynthos

Luchthaven Samos

Luchthaven Samos ligt op het gelijknamige Griekse eiland en vergt met zijn korte start- en landingsbaan, ingesloten tussen zee en bergen, extra oplettendheid van de piloten.

Lees meer over Luchthaven Samos

Luchthaven Athene

Luchthaven Athene, de belangrijkste luchthaven van Athene, heeft forse uitbreidingsplannen en functioneert steeds vaker als poort naar het Midden-Oosten en Azië.

Lees meer over Luchthaven Athene

Luchthaven Corfu

Het kleine Corfu International Airport trekt vooral vluchten met vakantiegangers vanuit de Europese steden, die bij aankomst vanuit het noordoosten prachtig uitzicht hebben.

Lees meer over Luchthaven Corfu

Luchthaven Thessaloniki

Luchthaven Thessaloniki is momenteel de derde luchthaven van Griekenland. Om aan de toenemende populariteit te voldoen is in 2021 is een tweede terminal geopend.

Lees meer over Luchthaven Thessaloniki