Vliegvelden België

Naast vliegen vanaf Schiphol wordt het steeds aantrekkelijker om vanaf regionale vliegvelden en luchthavens in België en Duitsland op vakantie te gaan. Bekijk hier de luchthavens van vetrek en de belangrijkste vliegvelden van onze bestemmingen.

België Meer

5 Vliegvelden

Brussels Zaventem Airport

Bron: Ad Meskens, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België, vanwaar u met ruim 75 maatschappijen meer dan 200 bestemmingen over de hele wereld kunt bereiken.

Lees meer over Brussels Zaventem Airport

Liège Airport

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Liège Airport is een relatief kleine luchthaven in het Franse deel van België vanwaar u vluchten kunt maken naar 19 bestemmingen in Spanje, Griekenland, Israël, Tunesië, Marokko en Turkije.

Lees meer over Liège Airport

Oostende-Brugge Airport

Bron: LimoWreck, CC-BY-SA-3.0, Wikimedia Commons

Internationale Luchthaven Oostende-Brugge is onder meer door zijn kleinschaligheid heel geschikt voor familie-vakanties naar zonbestemmingen rond de Middellandse Zee en op de Canarische eilanden.

Lees meer over Oostende-Brugge Airport

Brussels South Charleroi Airport

Bron: Fernandopascullo, CC BY 3.0, Wikimedia Commons

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport is de tweede luchthaven van België en verzorgt vluchten naar ruim 100 bestemmingen in Europa en rond de Middellandse Zee.

Lees meer over Brussels South Charleroi Airport

Luchthaven Lille (Rijsel)

Bron: Own work, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons

Lille Airport (Rijsel) ligt in Noord-Frankrijk en vandaar kunt u vliegen naar diverse Franse plaatsen, de kust van Portugal, de Canarische eilanden en tientallen bestemmingen rond de Middellandse Zee.

Lees meer over Luchthaven Lille (Rijsel)