Vliegvelden Turkije

Naast vliegen vanaf Schiphol wordt het steeds aantrekkelijker om vanaf regionale vliegvelden en luchthavens in België en Duitsland op vakantie te gaan. Bekijk hier de luchthavens van vetrek en de belangrijkste vliegvelden van onze bestemmingen.

Turkije Meer

8 Vliegvelden

Luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen

De luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen, thuisbasis van Pegasus Airlines, stamt uit 2009 maar heeft zich al een stevige positie weten te verwerven en prijzen in de wacht gesleept.

Lees meer over Luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen

Luchthaven Antalya

Luchthaven Antalya is een modern, groot vliegveld in het belangrijkste vakantiegebied van Turkije, waar u onder meer vanaf Schiphol, lokale Nederlandse luchthavens maar ook vanuit België en Duitsland kunt komen.

Lees meer over Luchthaven Antalya

Luchthaven Istanbul Atatürk

Het grootste vliegveld van Turkije en belangrijkste van de stad is Luchthaven Istanbul Atatürk, dat een uiterst moderne en efficiënte terminal heeft voor het internationale verkeer.

Lees meer over Luchthaven Istanbul Atatürk

Luchthaven Dalaman

De verschillende keren onderscheiden Luchthaven Dalaman is geschikt voor toeristen met bestemming omgeving van Dalaman en Marmaris, aan de Zuid-Egeïsche kust.

Lees meer over Luchthaven Dalaman

Luchthaven Izmir Adnan Menderes

Luchthaven Izmir Adnan Menderes wordt onder meer gebruikt door reizigers naar Kusadasi, Izmir, Selçuk, Ephese en Pamukkale, en veel van de vluchten zijn seizoensgebonden.

Lees meer over Luchthaven Izmir Adnan Menderes

Luchthaven Bodrum Milas

De Turkse Luchthaven Bodrum Milas kent qua aantallen reizigers een piek in de zomermaanden vanwege de vele charters in die periode.

Lees meer over Luchthaven Bodrum Milas

Luchthaven Gazipaşa Alanya

Als u als eindbestemming Alanya heeft kunt u sinds 2011 prima gebruikmaken van Gazipasa – Alanya Airport.

Lees meer over Luchthaven Gazipaşa Alanya

Luchthaven Adana Şakirpaşa

Luchthaven Adana Şakirpaşa ligt op 3,5 km van de Turkse plaats Adana. Vanaf dit vliegveld wordt gevlogen op verschillende bestemmingen in onder meer Turkije en Duitsland.

Lees meer over Luchthaven Adana Şakirpaşa