Vliegvelden Tunesië

Naast vliegen vanaf Schiphol wordt het steeds aantrekkelijker om vanaf regionale vliegvelden en luchthavens in België en Duitsland op vakantie te gaan. Bekijk hier de luchthavens van vetrek en de belangrijkste vliegvelden van onze bestemmingen.

Tunesië Meer

4 Vliegvelden

Luchthaven Tunis-Carthage

Luchthaven Tunis-Carthage heet het internationale vliegveld van Tunis, dat naast een charterterminal beschikt over een terminal met een capaciteit van ruim een half miljoen reizigers.

Lees meer over Luchthaven Tunis-Carthage

Luchthaven Enfidha-Hammamet

Luchthaven Enfidha-Hammamet heeft de hoogste verkeerstoren van Noord-Afrika en is het beoogde centrale aanvliegpunt voor toeristen die de noordoostkust van Tunesië bezoeken.

Lees meer over Luchthaven Enfidha-Hammamet

Luchthaven Monastir Habib Bourguiba

Luchthaven Monastir is een luchthaven in Tunesië dat met name wordt gebruikt voor het vervoer van toeristen naar Monastir en Sousse. Onder andere Nouvelair en Tunisair maken gebruik van dit vliegveld.

Lees meer over Luchthaven Monastir Habib Bourguiba

Luchthaven Djerba-Zarzis

Luchthaven Djerba-Zarzis is de internationale luchthaven van het eiland Djerba in Tunesië. Tunisair, Nouvelair en verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen voeren vluchten uit naar dit vliegveld.

Lees meer over Luchthaven Djerba-Zarzis