Vliegmaatschappijen Turkije

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op Royal.nl aangeboden touroperators gebruikmaken.

Turkije Meer

9 Vliegmaatschappijen

SunExpress

Het Duits-Turkse SunExpress voert onder andere vanaf Schiphol vooral rechtstreekse vluchten uit naar toeristencentra in Turkije, maar ook naar zonbestemmingen als de Rode Zee, Tunesië, de Canarische eilanden en het Middellandse Zeegebied.

Lees meer over SunExpress

Turkish Airlines

Voor de vijfde keer op rij was Turkish Airlines in 2015 de beste luchtvaartmaatschappij van Europa. De maatschappij vliegt onder meer naar bestemmingen in Europa, het Midden- en Verre Oosten, Afrika en Amerika.

Lees meer over Turkish Airlines

Pegasus

Eén van de toonaangevende low cost luchtvaartmaatschappijen van Turkije is Pegasus Airlines dat veel investeert in veiligheid en technologie en waarmee u 20 Turkse bestemmingen kunt bereiken en 32 andere in totaal 24 landen.

Lees meer over Pegasus

Corendon Airlines

De kwaliteitsbewuste low budget luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines vliegt vanaf Amsterdam en de Nederlandse regionale luchthavens naar diverse plaatsen in Turkije.

Lees meer over Corendon Airlines

Tailwind

De jonge en moderne Turks-Britse samenwerking Tailwind Airlines vliegt van Istanboel naar Europa, waar onder Schiphol.

Lees meer over Tailwind

Freebird Airlines

Het jonge Freebird Airlines is een Turkse chartermaatschappij met 8 toestellen die verbindingen onderhoudt tussen Europa, het Midden-Oosten en de Turkse vakantiebestemmingen.

Lees meer over Freebird Airlines

Mavi Gök Airlines

Het Turkse Mavi Gök Airlines (MGA) richt zich op het uitvoeren van vakantiecharters voor touroperators. Mavi Gök (vertaald: blauwe lucht) bestaat al sinds 2007 en kreeg in 2022 een vergunning om passagiersvluchten uit te voeren.

Lees meer over Mavi Gök Airlines

Southwind

Southwind Airlines is een jonge Turkse airline (2022), gevestigd in Antalya. Southwind vliegt vanuit onder meer Duitsland naar Turkije en het Midden-Oosten.

Lees meer over Southwind

AJet

AJet (voorheen AnadoluJet) is een onafhankelijke lowcost-luchtvaartmaatschappij uit Turkije, met basissen in Ankara, Antalya en Istanbul.

Lees meer over AJet