Vliegmaatschappijen Bulgarije

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op Royal.nl aangeboden touroperators gebruikmaken.

Bulgarije Meer

4 Vliegmaatschappijen

European Air Charter

Voor fans van de McDonnell Douglas MD-80 serie biedt European Air Charter (Bulgarian Air Charter) volop mogelijkheden, terwijl u dan tevens kwaliteit en traditionele Bulgaarse gastvrijheid geniet.

Lees meer over European Air Charter

Bulgaria Air

Bulgaria Air is opgericht aan het begin van de 21e eeuw en het eert tradities, streeft naar kwaliteitsservice en de nationale gastvrijheid aan boord op weg naar de vele bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika.

Lees meer over Bulgaria Air

BH Air

BH Air is in privé bezit, heeft haar belangrijkste basis in Sofia (Bulgarije) en de maatschappij die zegt geleid te worden door innovatie en vooruit denken voert chartervluchten uit binnen Europa naar onder meer Duitsland, Zwitserland, Italië, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer over BH Air

Holiday Europe

De Bulgaarse nieuwkomer Holiday Europe is een charterluchtvaartmaatschappij met haar basis in Sofia vluchten vanuit diverse Europese steden naar vakantiebestemmingen in het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden, Egypte, Turkije en het Midden Oosten.

Lees meer over Holiday Europe