Vliegmaatschappijen Duitsland

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op Royal.nl aangeboden touroperators gebruikmaken.

Duitsland Meer

9 Vliegmaatschappijen

TUI fly DE

De Duitse luchtvaartmaatschappij TUI fly beoogt een persoonlijke benadering te hebben en hoge kwaliteit te bieden voor redelijke prijzen met betrekking tot hun vluchten naar onder andere Middellandse Zeebestemmingen, de Canarische eilanden, Madeira en Egypte.

Lees meer over TUI fly DE

Condor

Met keuze uit diverse tarieven en klassen kunt u vanaf Schiphol met de Duitse Condor Flugdienst naar zo'n 75 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Lees meer over Condor

Lufthansa

Lufthansa maakt deel uit van de Star Alliance. Duitslands grootste luchtvaartmaatschappij voert in Nederland vluchten uit naar bestemmingen in de hele wereld vanaf de luchthavens van Amsterdam en Rotterdam.

Lees meer over Lufthansa

Eurowings

Eurowings, een dochter van Lufthansa, is een low cost maatschappij die vliegt op verre bestemmingen als de Verenigde Arabische Emiraten, Thailand, Cuba en de Dominicaanse Republiek.

Lees meer over Eurowings

SunExpress

Het Duits-Turkse SunExpress voert onder andere vanaf Schiphol vooral rechtstreekse vluchten uit naar toeristencentra in Turkije, maar ook naar zonbestemmingen als de Rode Zee, Tunesië, de Canarische eilanden en het Middellandse Zeegebied.

Lees meer over SunExpress

SundAir

De Duitse vliegmaatschappij SundAir is sinds 2016 een nieuwe speler op de Europese zomervakantiemarkt met charteractiviteiten vanaf de vliegvelden Frankfurt am Main, Berlin-Tegel en Kassel.

Lees meer over SundAir

Freebird Airlines Europe

Freebird Airlines Europe is de Duitse dochteronderneming van de Turkse chartermaatschappij Freebird Airlines. De vliegmaatschappij onderhoudt verbindingen tussen Europa en de onder meer de Turkse vakantiebestemmingen.

Lees meer over Freebird Airlines Europe

Marabu

Het Duitse Marabu is een partnerluchtvaartmaatschappij van Condor. Marabu vliegt sinds 2023 vanaf de luchthavens van Hamburg en München naar vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee, de Rode Zee, de Canarische Eilanden en Portugal.

Lees meer over Marabu

Eurowings Discover

Eurowings Discover is een in 2021 opgerichte dochter van Lufthansa. Vanaf Frankfurt en München wordt gevlogen naar de Caraïben, de Indische Oceaan, Afrika, Noord-Amerika én vakantiebestemmingen in Europa.

Lees meer over Eurowings Discover