Vliegmaatschappijen Egypte

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op Royal.nl aangeboden touroperators gebruikmaken.

Egypte Meer

6 Vliegmaatschappijen

EgyptAir

Egypt Air, één van de allereerste vliegmaatschappijen ter wereld, biedt service met een typisch Egyptisch elan en vliegt naar 13 bestemmingen binnen eigen land en 65 luchthavens wereldwijd, waar onder Schiphol.

Lees meer over EgyptAir

Air Cairo

De jonge maatschappij Air Cairo is een dochter van Egyptair die vooral charter- en budget-vluchten uitvoert van Caïro naar diverse bestemmingen in het Midden-Oosten en Europa.

Lees meer over Air Cairo

FlyEgypt

Sinds 2014 heeft het land met FlyEgypt een budget vliegmaatschappij, die in privé bezit is en vooral binnenlandse verbindingen onderhoudt met toeristische bestemmingen die op andere manieren nog lastig te bereiken zijn.

Lees meer over FlyEgypt

AlMasria Universal

U kunt bij de Egyptische luchtvaartmaatschappij AlMasria Universal Airlines kiezen uit een beperkt aantal bestemmingen, te weten zes steden in Saudi Arabië en het Italiaanse Milaan.

Lees meer over AlMasria Universal

Nesma Airlines

Nesma Airlines, de nationale luchtvaartmaatschappij van zowel Egypte als Saudi Arabië onderhoudt vluchten tussen de twee landen (Economy en Businessclass) en bovendien een aantal binnenlandse vluchten binnen Saudi Arabië (alleen Economy Class).

Lees meer over Nesma Airlines

Nile Air

Nile Air, gevestigd op de internationale luchthaven van Caïro, is de grootste particuliere luchtvaartmaatschappij in Egypte. Bestemmingen zijn onder meer Egypte, het Midden-Oosten, de Perzische Golf, Zuid-Europa, Azië en Afrika.

Lees meer over Nile Air