Vliegmaatschappijen Spanje

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op Royal.nl aangeboden touroperators gebruikmaken.

Spanje Meer

5 Vliegmaatschappijen

Vueling

De de Spaanse low budget vliegmaatschappij Vueling Airlines kunt u kiezen uit diverse tarieven en vanaf onder meer Schiphol en Rotterdam vliegen naar bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Lees meer over Vueling

Iberia

Iberia is de Spaanse nationale luchtvaartmaatschappij die onder eigen naam opereert, maar is gefuseerd met British Airways en onder meer naar Zuid-Amerikaanse bestemmingen relatief goedkope tickets aanbiedt.

Lees meer over Iberia

Iberia Express

De jonge, punctuele luchtvaartmaatschappij Iberia Express vliegt onder meer naar tal van Spaanse bestemmingen en Europese steden, waar onder Amsterdam en Rotterdam, klimt snel op.

Lees meer over Iberia Express

Air Europa

De op één na grootste vliegmaatschappij van Spanje is het op Mallorca gesitueerde Air Europa dat vluchten uitvoert naar Spaanse toeristische eilanden, maar ook naar Amerika.

Lees meer over Air Europa

Binter Canarias

Binter Canarias is een privé Spaanse luchtvaartmaatschappij, die verbindingen onderhoudt tussen de Canarische eilanden onderling en van daar naar landen in de buurt.

Lees meer over Binter Canarias