Vliegmaatschappijen Verenigd Koninkrijk

Op deze pagina treft u de meest populaire vliegmaatschappijen waarvan de op Royal.nl aangeboden touroperators gebruikmaken.

Verenigd Koninkrijk Meer

6 Vliegmaatschappijen

EasyJet

De Engelse low budget luchtvaartmaatschappij easyJet is Europees marktleider met een enorm aantal routes, en vliegt in tegenstelling tot vergelijkbare maatschappijen ook van en naar de grote vliegvelden.

Lees meer over EasyJet

Ryanair

Ryanair is met zijn specifieke beleid de enige ultra low cost vliegmaatschappij van Europa en de grootste low budget van het continent, en verzorgt vluchten naar ruim 180 bestemmingen in 29 Europese landen en Marokko.

Lees meer over Ryanair

Tailwind

De jonge en moderne Turks-Britse samenwerking Tailwind Airlines vliegt van Istanboel naar Europa, waar onder Schiphol.

Lees meer over Tailwind

British Airways

British Airways, of ook wel BA, hoort tot de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa en vliegt samen met haar partners naar zo'n 600 bestemmingen op de 6 bewoonde continenten.

Lees meer over British Airways

Aer Lingus

Na Ryanair is het nationale Aer Lingus de grootste low budget vliegmaatschappij van Ierland, waarmee u wereldwijd kunt vliegen, Unicef kunt steunen en voor diverse vormen van service apart moet betalen.

Lees meer over Aer Lingus

CityJet

CityJet is een luchtvaartmaatschappij met Dublin in Ierland als thuisbasis. CityJet voert vluchten uit voor andere vliegmaatschappijen zoals SAS, Air France, Brussels Airlines, KLM en Lufthansa.

Lees meer over CityJet