Vakantie Zivogosce

Op vakantie naar Zivogosce? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Zivogosce voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Zivogosce met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Zivogosce. Boek vliegvakanties naar Zivogosce van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Zivogosce aanbiedingen

Zivogosce

Zivogosce ligt aan de voet van de Biokovo, in het zuidelijke deel van de Makarska Rivièra. Het bestaat uit enkele gehuchten en de drie kleinere kustplaatsen, Porat, Mala Duba en Blato. De oorsprong van Zivogosce ligt in de verre geschiedenis, maar het huidige stadsbeeld is de laatste 40 jaar ontstaan, als gevolg van het toenemende toerisme. Voor onder andere gezinnen met kinderen is het een prima bestemming, vanwege de vele kamers en appartementen die direct aan het brede kiezelstrand liggen en de faciliteiten die daar worden geboden. Voorts beschikt de bekende toeristische plaats over onder meer hotels, campings, wat supermarkten en souvenirwinkels en tennis- en watersportmogelijkheden. U kunt uit eten gaan in een restaurant, maar ook in verschillende traditionele tavernes , fast foodrestaurants en pizzeria’s. Voor meer vertier bent u aangewezen op bijvoorbeeld het 20 km noordwestelijker gelegen Makarska.

Op 68 km van Zivogosce vindt u Split

Split is een populaire plaats in Dalmatië, vanwaar u eilanden en Italiaanse steden kunt bezoeken, maar ook het oude centrum kunt bewonderen en op het strand of een terras kunt zitten. Meer over Split

Mogelijkheden in Split

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Zivogosce

Zondag

  • Max: 26
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.2mm

Maandag

  • Max: 24
  • Min: 23
  • Neerslag: 1.8mm

Dinsdag

  • Max: 24
  • Min: 22
  • Neerslag: 1.6mm

Bekijk de Zivogosce weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Zivogosce

Ligging van Zivogosce

Vliegtijd:
circa 2 uur
Transfertijd:
circa 100 minuten