Vakantie Hvar

Op vakantie naar Hvar? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Hvar voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Hvar met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Hvar. Boek vliegvakanties naar Hvar van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Hvar aanbiedingen

Hvar

Hvar is de grootste en hoofdstad van het gelijknamige eiland en ligt aan de schilderachtige, natuurlijke zuidkust van het eiland. Het is één van de meest bezochte steden van de Dalmatische kust. Niet alleen is lavendeleiland Hvar het zonnigste eiland van Kroatië, maar ook de grote hoeveelheid oudheidkundige bezienswaardigheden en de rijke historie op het gebied van kunst en cultuur dragen bij aan de populariteit. Zo beschikt deze parel van Dalmatië, die door imposante stadsmuren wordt omgeven, bovendien over één van Europa’s oudste theaters, dat dateert uit de 17e eeuw. Het centrale plein met daaromheen onder andere de St Stephan kathedraal, de paleizen van Groda en de terrasgewijs oplopende huizen van Burag, is een juweeltje. In het Benedictijner klooster maken de nonnen kant van agave-garen. De mondaine toerist vindt hier alles van zijn gading: sport- en recreatiemogelijkheden, een bruisend nachtleven, prima eet- en drinkgelegenheden en een ruime keuze uit accommodaties.

Op 38 km van Hvar vindt u Split

Split is een populaire plaats in Dalmatië, vanwaar u eilanden en Italiaanse steden kunt bezoeken, maar ook het oude centrum kunt bewonderen en op het strand of een terras kunt zitten. Meer over Split

Mogelijkheden in Split

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Hvar

Dinsdag

  • Max: 23
  • Min: 17
  • Neerslag: 0mm

Woensdag

  • Max: 22
  • Min: 18
  • Neerslag: 0mm

Donderdag

  • Max: 22
  • Min: 19
  • Neerslag: 0mm

Bekijk de Hvar weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Hvar

Populaire accommodaties in Hvar

Amfora Hvar Grand Beach Resort 8
Hvar
Bekijk
Riva 7
Hvar
Bekijk
Podstine 8
Hvar
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Hvar

Ligging van Hvar

Vliegtijd:
circa 2 uur
Transfertijd:
circa 122 minuten