Vakantie Primosten

Op vakantie naar Primosten? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Primosten voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Primosten met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Primosten. Boek vliegvakanties naar Primosten van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Primosten aanbiedingen

Primosten

Primosten is te vinden aan zee, een kleine 30 km ten zuidoosten van Sibenik. Het is één van de populairste toeristische bestemmingen van de Kroatische kust. Aanvankelijk was het een heuvelachtig eiland, maar inmiddels verbindt een dijk Primosten met het vasteland. De aantrekkingskracht van het schiereiland met zijn mooie natuur zit hem onder meer in de middeleeuwse architectuur met zijn prachtige, bewaard gebleven monumenten. Op het hoogste punt staat het grootste gebouw van Primosten, de Sint Joriskerk, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft. Onder u liggen onder meer traditionele boerderijen en de bijzonder opgezette wijngaarden met hun stenen muren. Het centrum van Primosten leent zich uitstekend voor een hapje en een drankje, de mogelijkheden daarvoor zijn talrijk. Ook kunt u hier ’s avonds genieten van lokale muziek. Eén van de bekendste Kroatische discotheken is het hier gevestigde Aurora. De toeristische voorzieningen als hotels en sportfaciliteiten liggen op het beboste schiereiland Raduca, dat omgeven wordt door kiezelstranden die tot de mooiste van de Adriatische kust worden gerekend. Ook hier zijn tal van eet- en drinkgelegenheden.

Op 43 km van Primosten vindt u Split

Split is een populaire plaats in Dalmatië, vanwaar u eilanden en Italiaanse steden kunt bezoeken, maar ook het oude centrum kunt bewonderen en op het strand of een terras kunt zitten. Meer over Split

Mogelijkheden in Split

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Nee
Zeilen
Ja
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Primosten

Maandag

  • Max: 31
  • Min: 23
  • Neerslag: 1.8mm

Dinsdag

  • Max: 35
  • Min: 23
  • Neerslag: 0.9mm

Woensdag

  • Max: 32
  • Min: 22
  • Neerslag: 0.7mm

Bekijk de Primosten weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Primosten

Populaire accommodaties in Primosten

Zora 7.2
Primosten
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Primosten

Ligging van Primosten

Vliegtijd:
circa 2 uur
Transfertijd:
circa 38 minuten