Vakantie Bali

Op vakantie naar Bali? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Bali voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Bali met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Bali. Boek vliegvakanties naar Bali van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Bali aanbiedingen

Bali

Bali biedt de vakantieganger de ideale mix van allerlei tropische stranden, bruisende badplaatsen, rustige dorpjes, prachtig natuurschoon en een rijke hindoeïstische cultuur.

Bali volgens bezoekers

Bali met de hoofdstad Denpasar behoort tot de Indonesische Archipel en is verreweg het meest toeristische eiland van de hele Republiek. 'Voor de indrukwekkende Balinese cultuur moet je niet in Kuta zijn', 'maar wie levendigheid en mooie, gezellige stranden zoekt met zonsondergang zit hier goed', aldus reizigers. Dat geldt tevens voor het aangrenzende Legian en Seminyak. Een 'stuk rustiger, maar met genoeg vertier en een veilig strand zonder golven' is de badplaats Sanur. Nusa Dua beschikt over 'heel mooie stranden met een vlakke zee en een groot winkelcentrum'. Cultuur kunt u onder meer vinden in het 'boeiende en fantastische, gezellige Ubud' met zijn 'net vernieuwde kunstmarkt'. Van hier uit zijn ook 'ontzettend veel culturele uitstapjes te maken'. Naast sawa’s (prachtig groene, natte rijstvelden), wordt het land gekenmerkt door de ontelbare Balinese tempels en tempeltjes. Tot de meest bezochte horen de moedertempel, de 'prachtige, grote Pura Besakih'. 'Neemt u een gids mee dan wordt alles veel duidelijker'. De 'toeristische tempel' in zee, Tanah Lot' is 'super mooi', 'helemaal tijdens zonsondergang'. De watertempel Tirta Empul heeft 'echt veel indruk gemaakt'. De Balinezen komen hierheen om zich te wassen en te reinigen van het kwade. Als toerist mag je ook het water in maar 'houd er dan rekening mee dat je daarna de rest van het tempelcomplex niet meer kunt bezoeken want met natte kleding heb je geen toegang'. Naast de tempels worden ook de volgende plekken veel bezocht door toeristen: de olifantsgrot (Goah Gajah) die 'vooral de moeite van een bezoek waard is vanwege het grote, mooie woud/tuin met zijn vele trappen rondom'; de 'tienduizenden vleermuizen' van de vleermuisgrot (Goah Lawah) en de 'mooie Gitgitwaterval'. Hij ligt een 'heel stuk lopen vanaf de weg, via een pad met trappen door de jungle'.

Mogelijkheden in Bali

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Ja
Surfen
Ja
Zeilen
Ja
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Ja
Dierenpark
Ja
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Bali

Woensdag

  • Max: 27
  • Min: 21
  • Neerslag: 0.7mm

Donderdag

  • Max: 28
  • Min: 21
  • Neerslag: 1.9mm

Vrijdag

  • Max: 28
  • Min: 22
  • Neerslag: 2.1mm

Bekijk de Bali weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Bali

Populaire accommodaties in Bali

Puri Santrian 8.3
Sanur
Bekijk
Bali Dynasty Resort 8.1
Tuban
Bekijk
Nusa Dua Beach 8.9
Nusa Dua
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Bali

Ligging van Bali

Vliegtijd:
circa 16 uur