Vakantie Ubud

Op vakantie naar Ubud? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Ubud voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Ubud met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Ubud. Boek vliegvakanties naar Ubud van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Ubud aanbiedingen

Ubud

Ubud is het centraal in de heuvels gelegen cultureel centrum van Bali, dat beschikt over tal van winkeltjes, hotels en goede restaurants is een apenbos en bezienswaardige markt.

Ubud volgens bezoekers

Ubud ligt in de binnenlanden van Bali en wordt wel het cultureel centrum van het eiland genoemd. Het dorpje, dat ‘sterk aan het veranderen is’, ligt ‘prachtig en heerlijk centraal’ in de heuvels, temidden van de groene rijstvelden. Het heeft ‘heel wat moderne winkeltjes, hotels en goede restaurants’, sommige met ‘harde live muziek’. Het ‘toeristische’ Ubud is ‘hoewel ook druk, toch aanmerkelijk rustiger, mooier en schoner dan Kuta’. Van hieruit kunt u ‘prachtige wandelingen en fietstochten maken’. In dit ‘kunstenaarsdorp’ kunt u ‘veel kunst en cultuur bezichtigen’. Daarnaast zijn de enorme markt waar onder meer veel kunstvoorwerpen te koop zijn en het apenbos (Monkey Forest) echte trekpleisters. Het ‘relaxte’ Ubud is de plaats waar veel voorstellingen worden gehouden, zoals de Kecak, de apendans en waar vanzelfsprekend ook indrukwekkende tempels, maar ook musea te bewonderen zijn. Het is een ‘prima uitvalsbasis voor tochten over het eiland’. Ubud, het kunstenaarscentrum van Bali, ligt in de heuvels, mooi tussen de rijstvelden en is een relaxte bestemming waar u naast kunst en cultuur ook mogelijkheden vindt voor mooie fiets- en wandeltochten.

Mogelijkheden in Ubud

Activiteiten

Strand
0/5
Uitgaan
3/5
Restaurants
3/5
Cultuur
5/5
Natuur
4/5
Winkelen
3/5

Voorkeuren

Goedkoop
5/5
Luxe
3/5
Populair
2/5
Rustig
5/5
Kindvriendelijk
1/5
Voorz. mindervaliden
3/5

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Nee
Zeilen
Nee
Duiken
Nee

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Ja
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Ja

Weersverwachting Ubud

Maandag

  • Max: 28
  • Min: 22
  • Neerslag: 0.6mm

Dinsdag

  • Max: 31
  • Min: 16
  • Neerslag: 0.5mm

Woensdag

  • Max: 29
  • Min: 18
  • Neerslag: 1.6mm

Bekijk de Ubud weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Ubud

Ligging van Ubud

Vliegtijd:
circa 16 uur
Transfertijd:
circa 59 minuten