Vakantie Sanur

Op vakantie naar Sanur? Op Royal.nl hebben we de meningen van reizigers over Sanur voor u samengevat. Bovendien hebben we zo goed mogelijk de vakantiemogelijkheden voor u in kaart gebracht.

Voordelig naar Sanur met Royal.nl

Op Royal.nl vindt u de beste zonvakanties en aanbiedingen naar Sanur. Boek vliegvakanties naar Sanur van ruim 50 betrouwbare Duitse touroperators voor dag-actuele prijzen met royale kortingen en bespaar tot honderden euro’s!

Bekijk hier onze actuele Sanur aanbiedingen

Sanur

Sanur is een rustige badplaats met een overvloed aan goede restaurants en een langzaam in zee aflopend zandstrand, wat het ook heel geschikt maakt voor jonge kinderen.

Sanur volgens bezoekers

Sanur ligt circa 15 km ten noordoosten van het vliegveld van Bali. Deze toeristische badplaats waar u de zon kunt zien opkomen is een stuk minder druk dan Kuta waar de zonsondergang vanaf het zandstrand te zien is. De bezoekers spreken van een ‘rustige, overzichtelijke omgeving’ met een ‘overvloed aan goede restaurants’. Deze liggen voor een deel aan het strand. Sanur beschikt over een ‘grote supermarkt’, maar het winkelaanbod wordt ‘wat eenzijdig’ genoemd en na tien uur ’s avonds ‘is niet zo heel veel meer te beleven’. Op sommige delen van het strand zijn ‘allerlei wateractiviteiten mogelijk’. Tussen het strand en de tuinen van de resorts ligt een wandelpad. De zee wordt langzaam diep en is rustig en daardoor heel geschikt voor gezinnen met kinderen. Ook de oudere toerist komt graag naar Sanur. Excursies naar de rest van Bali kunt u van hieruit ‘prima en goedkoop regelen’. ‘Het is een heerlijk rustig plekje om bij te komen, en als je behoefte hebt aan meer drukte kun je per goedkope taxi naar Kuta voor het uitgaansleven en de grotere winkels’. Sanur is een gezellige badplaats met een langzaam in de kalme zee aflopend zandstrand, die een rustig alternatief biedt voor het drukke Kuta.

Mogelijkheden in Sanur

Activiteiten

Strand
⭐️⭐️⭐️
Uitgaan
⭐️⭐️
Restaurants
⭐️⭐️⭐️
Cultuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Natuur
⭐️⭐️⭐️⭐️
Winkelen
⭐️⭐️

Voorkeuren

Goedkoop
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Luxe
⭐️⭐️
Populair
⭐️⭐️⭐️⭐️
Rustig
⭐️⭐️⭐️⭐️
Kindvriendelijk
⭐️⭐️
Voorz. mindervaliden
⭐️

Sportief

Wandelen
Ja
Tennis
Ja
Golf
Nee
Surfen
Ja
Zeilen
Nee
Duiken
Ja

Voorzieningen

Waterpark
Nee
Dierenpark
Nee
Attractiepark
Nee
Apotheek
Nee
Geldautomaat
Ja
Busverbindingen
Nee

Weersverwachting Sanur

Woensdag

  • Max: 27
  • Min: 24
  • Neerslag: 0.9mm

Donderdag

  • Max: 27
  • Min: 24
  • Neerslag: 1.8mm

Vrijdag

  • Max: 28
  • Min: 24
  • Neerslag: 2.4mm

Bekijk de Sanur weersverwachting voor 14 dagen

Foto’s van Sanur

Populaire accommodaties in Sanur

Puri Santrian 8.3
Sanur
Bekijk
Mercure Resort Sanur 7.3
Sanur
Bekijk
Segara Village 8.1
Sanur
Bekijk

Bekijk alle accommodaties in Sanur

Ligging van Sanur

Vliegtijd:
circa 16 uur
Transfertijd:
circa 24 minuten